Az Alumni hálózatot azért hoztunk létre, hogy a  külföldi ösztöndíjprogramokon részt vett fiatalokat segítsük a mobilitás során szerzett tapasztalataik minél hatékonyabb és szélesebb körű hasznosításában, valamint támogatást nyújtsunk a sikeres álláskereséshez.

Az Alumni hálózat tagjai nemcsak az Erasmus+ és a korábbi Erasmus program ösztöndíjasai lehetnek, hanem bárki, aki a Tempus Közalapítvány által kezelt valamelyik ösztöndíjprogram segítségével tanult vagy szakmai gyakorlatot végzett egy másik országban - így a CEEPUS, a Campus Hungary vagy az EGT Alap program ösztöndíjasainak regisztrációját is várjuk. 

 

Milyen előnyökkel jár az Alumni tagság?

KARRIERÉPÍTÉS - segítünk neked a továbblépésben

  • Továbbítjuk neked céges partnereink szakmai gyakorlati lehetőségeit és állásajánlatait
  • Naprakész tájékoztatást kapsz további ösztöndíj-lehetőségekről
  • Ingyenes karriernapokon vehetsz részt, ahol coachok, HR szakemberek, karriertanácsadók foglalkoznak veled, különös tekintettel arra, hogyan tudod a nemzetközi tapasztalataidat kiemelni és kamatoztatni

AZ ÉLMÉNYEK ÉS TAPASZTALATOK MEGOSZTÁSA - segíts abban, hogy másoknak is jól sikerüljön az ösztöndíjas időszak

  • Jelentkezz évente kétszer meghirdetett Mobilitási órák programunkra: élményalapú módszertani felkészítés után az általad választott középiskolákban tarthatsz előadásokat - a munkádat elismerjük, és egy jó hangulatú projekt részese lehetsz, miközben bővülnek az ismereteid és fejlődik az előadói készséged is
  • Légy Erasmus sztár: meséld el nekünk egy interjúban a legérdekesebb élményedet vagy tedd közkinccsé a blogodat
  • Élő könyvtár típusú programjainkon oktatási vásárokon, ösztöndíjbörzéken a látogatók "kikölcsönöznek" téged, és kikérdeznek arról, milyen a külföldi diákélet - mesélj az élményeidről, az országról, az emberekről, a tanulmányaidról, a praktikus tudnivalókról - a kérdések száma végtelen....
  • Milyen gyakorlati tanácsokat adnál azoknak, akik most csomagolnak, hogy ösztöndíjasként nekivágjanak a világnak? Csatlakozz az alumni tanácsadók csapatához, és segíts megújítani, felfrissíteni a leendő ösztöndíjasoknak szóló oldal tartalmát.

 

KALAND + KARRIER + KÖZÖSSÉG

 

Megújult az Alumni program

Egyrészt azért, mert 2015. áprilisában a Tempus Közalapítvány tevékenysége több további felsőoktatási ösztöndíjprogram kezelésével bővült, másrészt azért, mert folyamatosan konzultálunk céges partnereinkkel, és javaslataikat, igényeiket igyekszünk beépíteni.

REGISZTRÁCIÓ

Nézd meg az aktuális programokat, és csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

 

Az Alumni tagok adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, és kéretlen reklámleveleket sem fogsz tőlünk kapni.

 

Utolsó módosítás: 2015.10.13.