Újra itt a Mobilitási óra!

Ugye Te is szívesen emlékszel vissza a külföldön eltöltött ösztöndíjas időszakodra?  Miért ne mesélnél életed egyik legizgalmasabb időszakáról másoknak is? Mondjuk középiskolásoknak? Jelentkezz a Mobilitási óra projektre!

A jelentkezés feltétele a  nappali tagozatos felsőoktatási hallgatói jogviszony  és a  felkészítő napon való részvétel.

Felhívás és további információ

 

-----

 

Megfordult veled a világ? Az Erasmus felrázta az életed? Légy te is Erasmus mentor az Educatio 2016 kiállításon és add tovább ezt a pluszt!

A Tempus Közalapítvány volt Erasmus ösztöndíjasokat keres az idei Educatio 2016 kiállítás Erasmus mentor fogadóóra programjához. Talán épp Neked szól az alábbi felhívásunk! Várjuk jelentkezésed!

Felhívás és további információ

 

------

 

Pályakezdő állások többféle nyelvtudással

Ha jól beszélsz nyelveket, multikulturális környezetben dolgoznál egy jó cégnél, bízd Magad Magyarország piacvezető munkaerő-közvetítőjére akik segítenek eligazodni az álláspiac sűrűjében és átlátni, milyen munkakört jelentenek az egyes pozíciók! Az alábbi linken bővebb információkat találsz és fel tudod venni velük a kapcsolatot a CV-d regisztrálásával:

Pályakezdő állások többféle nyelvtudással regisztráció

 

------

 

Rajongsz a holland nyelvért?

Találkozz a holland nagykövettel, a volt holland miniszterelnökkel és Sinterklaas-szal a Randstadnál
december 3-án!

Részleteket az alábbi link alatt találsz. Jelentkezz mielőbb, a rendezvényre korlátozott számban tudnak vendégeket fogadni a nagy érdeklődésre való tekintettel.

Vier Sinterklaas met Randstad

 

------

 

Németországban voltál Erasmus-on?

Lehetsz pályakezdő, vagy már pár éves munkatapasztalattal rendelkező fiatal, látogass el a Randstad németes álláslehetőségről szervezett programjára december 2-án, és hallgasd meg ügyfeleik sikertörténeteit németül, tedd fel a kérdéseid közvetlenül a munkáltatóknak kötetlen keretek között. A rendezvény részleteit itt találod:

Karriere-Event – Jobs mit deutscher Sprache

 

 

 

Utolsó módosítás: 2016.03.05.