Erasmus ösztöndíj hallgatóknak

  Erasmus+ tanárok

  Erasmus+ Ifjúság és Eurodesk

  Európai Ifjúsági Portál

  100újélmény

  Campus Mundi ösztöndíjak

  Europass Magyarország

  Európa a polgárokért program

  A tanulás jövője

  Study in Hungary

  ErasmusPlus_HU

  Campus Mundi


Országajánlók

Ma már a világ bármely országába mehetsz tanulni vagy szakmai gyakorlatra. Országajánlóinkban összegyűjtjük, hogy egyes országokban miért jó hallgatóként eltölteni egy kis időt, milyen kulturális különbségekre számíthatsz, milyen gasztronómiai érdekességeket érdemes felfedezned és hogy mik a legjobb kikapcsolódási lehetőségek.

Összes címkeCampus HungaryCampus MundiCeepusErasmus+Erasmus+ nemzetközi kreditmobilitásMagyar Állami Eötvös ÖsztöndíjSzakmai gyakorlatÁllamközi ösztöndíjak



Csehország

Egy 2016 elején közzétett rangsor alapján Csehország legendás fővárosa egyike a közép-európai régió legélhetőbb városainak, maga mögé utasítva Budapestet és Ljubljanát is. Azonban ne feledkezzünk meg róla, hogy Csehország jóval több, mint Prága. Mind tanulmányi, mind pedig megélhetési szempontból rendkívül sok érv sorakoztatható fel Csehország mellett, így kár lenne kihagyni.

Elolvasom

Kína

Kína minden szempontból különleges hely, nincs ez másként akkor sem, ha szakmai gyakorlati helyet vagy egyetemet keresel egy külföldi félévhez!

Elolvasom

Lengyelország

Ha fontos számodra a karriered és igazán jó órákat szeretnél külföldön hallgatni, ha szívesen megtanulnál egy különleges nyelvet, ha érdekel a történelem és a legendák, és szereted a természetet, válaszd Lengyelországot!

Elolvasom

Belgium

EU, sör, csokoládé, sültkrumpli, állandó eső, a bürokrácia országa… Valószínűleg ezek jutnak eszünkbe először Belgiumról, lássuk azonban, mit érdemes még tudni az országról, milyen előnyöket és hátrányokat kell ismernünk, ha a kiutazást, kinti tanulást, vagy szakmai gyakorlat vállalását fontolgatjuk!

Elolvasom

Minden jog fenntartva, 2014 © Tempus Közalapítvány

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002298
Engedélyszám: E/2020/000342

TEMPUS KÖZALAPÍTVÁNY 1077 BUDAPEST, KÉTHLY ANNA TÉR 1. • TELEFON: (+36 1) 237-1300 • INFÓVONAL: (+36 1) 237-1320
E-MAIL: INFO{KUKAC}TPF.HU