EGT Alap Virtuális partnerkereső

2014.10.21.

Rendezvény | Felsőoktatás, Köznevelés, Szakképzés

Partnerkeresési lehetőség norvég, izlandi és liechtensteini együttműködésekehez

Köznevelési, szakképzési, felsőoktatási, vagy egyéb oktatáshoz kötődő intézményt képvisel? Még nincs norvég/izlandi/liechtensteini partnere az EGT Alap Ösztöndíj program együttműködéseinek megvalósításához? Akkor a virtuális partnerkereső szeminárium Önnek szól!

A virtuális eseményt két napon, december 2-án és 3-án rendezzük meg a http://eeaseminar.tpf.hu/ weboldalon. A rendezvény munkanyelve az angol. Az első nap a köznevelési, szakképzési és egyéb oktatási intézményeknek nyújtunk segítséget, a második napon a felsőoktatási intézmények vehetnek részt. A partnerkereső célja, hogy az M2 és M3 pályázattípus tevékenységeihez (http://temp.tpf.hu/palyazatok/118/egt-alap) szükséges szakmai kapcsolatok kialakításához/megerősítésének adjon teret. A partnerkereső felület a rendezvény napjain jelszóval lesz elérhető.

Mit jelent az, hogy virtuális? Rengeteg időt és pénzt megtakarítva a rendezvény helyszíne nem más, mint maga az internet. Az partnerkereső szeminárium részletgazdag és informatív virtuális terének, valamint az írásos, képi és hangi üzenetváltásoknak köszönhetően ugyanazokkal az eredményekkel „térhet haza” minden résztvevő, mint egy átlagos kontaktszemináriumról.

A virtuális rendezvényen rendkívül hatékonyan, néhány óra leforgása alatt az összes Ön számára értékes partnerrel kapcsolatba léphet.

Jelentkezzen az űrlap kitöltésével* november 12-én déli 12 óráig! Ne feledje, a virtuális rendezvény teljesen ingyenes, a részvétel feltétele az elfogadott, visszaigazolt jelentkezés.

Kérdése van? Küldjön nekünk e-mailt az egtalaposztondij@tpf.hu vagy az eeascholarship@tpf.hu e-mail címek egyikére.

Várjuk jelentkezését (http://limesurvey.tpf.hu/index.php/268963/lang-en), hogy hamarosan új intézményi kapcsolatokat építhessen ki!

*A jelentkezés elfogadásának feltétele, hogy a fenti határidőig a jelentkezési lapon megadott e-mail címre megérkezik a jelentkező intézmény logója elektronikusan

Utolsó módosítás: 2014.10.21.