Ismét webinárium az iskolavezetésről január 27-én

2015.01.21.

Hír | Köznevelés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Önkormányzatok, , Szakképzés

Téma: az iskolavezetők szakmai fejlesztése a méltányosságért az oktatásban

  • Hogyan értelmezhető az operatív menedzsment és a stratégiai vezetés közötti kapcsolat az iskola kontextusában? Mit kell tennie az iskolavezetésnek ahhoz, hogy sikeresen valósíthasson meg összetett szervezetfejlesztési folyamatokat?
  • Hogyan fejlesztheti egy képzési program az intézményvezetők, óvodavezetők vagy más iskolavezetők tudását és képességeit, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy elássák feladataikat és elérjék a kitűzött célokat?

 

Kapcsolódjon be az Európai Szakpolitikai Hálózat az Iskolavezetésért (European Policy Network on School Leadership, EPNoSL) harmadik webináriumának programjába 2015. január 27-én 11.00-től, ahol a fenti kérdéseket járjuk körbe előadásokkal és közös beszélgetéssel.

A webinárium nyelve angol.

 

Kiknek szól?
A webináriumok egyedülálló lehetőséget nyújtanak az iskolavezetőknek, vezető tanároknak, szakpolitikusoknak és kutatóknak, hogy kapcsolatba kerüljenek a téma legkiemelkedőbb európai szakértőivel, megismerjenek nemzetközi példákat, és megosszák gondolataikat az iskolavezetésről.

 

Hogyan kaphat bővebb információt a webinárium témájáról?

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét online kérdőívünkben, és küldeni fogunk Önnek részletesebb tájékoztatást az aktuális webináriumról, pl. előadások rövid összefoglalója, előadók rövid önéletrajza, ajánlott szakirodalom.

 

Hogyan lehet bekapcsolódni?
Kattintson a webinárium linkjére.

Ha megnyílt az oldal, akkor adja meg a nevét és az e-mail címét, de regisztrálnia nem szükséges. Ezután egy háttérben futó alkalmazást kell letöltenie a gépére, amely kattintásra automatikusan elindul. Ha sikerült letölteni és installálni az alkalmazást, akkor a rendszer automatikusan elindítja a videó konferenciát. Figyelem, a hangot külön csatlakoztatni kell, hogy megfelelően hallja az előadókat.

További információ a webinárium sorozatról angol nyelven elérhető a European Policy Network on School Leadership (EPNoSL) központi honlapján.

Utolsó módosítás: 2015.01.21.