A 21. század angolnyelv-tanára

2017.06.26.

Képzés | Köznevelés, Nonprofit szervezet

Módszertani továbbképzés a 12-18 éves korosztálynak angol nyelvet oktató pedagógusok, foglalkozásvezetők számára.

2017 októberében újra indul 40 tanórás akkreditált pedagógus-továbbképzésünk, A 21. század angolnyelv-tanára, melynek pontos időpontjait hamarosan olvashatják a honlapunkon!

Oktató: Prievara Tibor

Továbbképzésünk célja, hogy korszerű alternatívát nyújtson a 12-18 éves korosztályt angol nyelvet oktató pedagógusoknak, foglalkozásvezetőknek tanórai és tanórán kívüli foglalkozásaik megvalósításához, és lehetővé tegye a részt vevő pedagógusok számára saját pedagógusszerepeik és módszereik kritikus felülvizsgálatát, újratervezését, a 21. század igényeinek megfelelő testre szabását.

A résztvevők ajándék tankönyvszettet kapnak az Oxford University Press és a Libra Books Kft. jóvoltából!

A képzéshez nélkülözhetetlen, hogy minden résztvevőnek a rendelkezésére álljon egy laptop internetkapcsolattal (a tanteremben lesz WIFI) és 2013-asnál nem régebbi Office-szal, BYOD alapon.

A képzésen a Microsoft Office365 eszközeit, többek között a Microsoft Classroomot (minden iskola, tanár és diák számára ingyenesen hozzáférhető!), valamint a BeeTheBest nevű, gamifikált értékeléshez segítséget nyújtó online felületet használjuk.

A továbbképzésen nincs hagyományos értelemben vett záróvizsga, miután a kurzus oktatója és e-mentora a kurzus során folyamatosan támogatja és értékeli a résztvevőket a tanulási előrehaladásukban.

A résztvevők a kontaktórás alkalmak előtt és között a képzéshez kapcsolódó webináriumokon vesznek részt (a 40 tanórából 10 tanóra online valósul meg!), és a tükrözött osztályterem elvei alapján épülő online anyagokkal ismerkednek meg! Házi feladat nincs, önálló, online és offline feladatok viszont vannak, minden a képzés anyagának támogatása, hatékony alkalmazhatósága érdekében (Microsoft Classroom). A képzés utolsó két napja pedig micro-teaching, amely során valós szituációba helyeződik mindaz, amit a képzés során a résztvevők elsajátítottak!

Amennyiben többet szeretne tudni a képzés elméleti hátteréről, olvassa el Híd a szakadék fölé c. írásunkat Pályázati Pavilon c. magazinunk 2016-os őszi számában, a 17-18. oldalon. Elolvasom a cikket!

Olvasásra ajánljuk továbbá oktatónk, Prievara Tibor A 21. századi tanár c. könyvét!

Kérdése van? Kíváncsi a részletekre?
Forduljon a képzés koordinátorához az alábbi elérhetőségeken:
kepzes@tpf.hu
06-1-237-1300/260

Utolsó módosítás: 2017.07.20.