18. Nyelvparádé a Millenárison

Partner hír | 2017.08.21.

Rendezvény | Felsőoktatás

Szeptember 8-10-ig naponta 10:00-18:00 óráig a Millenáris D épületében színes szakmai programokkal, megújult kínálattal és rengeteg újdonsággal várja az érdeklődőket Magyarország legnagyobb, nyelvtanulási lehetőségeket felvonultató kiállítása.

Újdonság: Nyelvparádé Joker!

A kiállítók minden évben számos kedvezményt biztosítanak Neked, azonban idén csavartak még egyet a dolgon, hogy a kedvedben járjanak! Egyedülálló lehetőséget biztosítanak, hogy extra kedvezményekhez juthass, ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kiváltanod a Nyelvparádé Jokert, melynek árát többszörös értékben levásárolhatod az akcióban részt vevő kiállítók standjánál. A számos kedvezmény mellett a Jokerrel olyan extrákat is igénybe vehetsz, mint a fotópályázaton való nevezés. Kattints a részletekért!

Ízelítő az idei programból:

> Dalpályázat a Honeybeast és a Bagossy Brothers Company zenekarokkal

Lehet, hogy benned is elveszett egy  műfordító?  Fordíts Honeybeast vagy Bagossy Brothers Company refrént, válj híressé és irány Málta vagy Anglia! Kattints a részletekért!

> Multikulti – avagy kultúrák találkozása - Fotópályázat a Nextfoto támogatásával

A pályázat célja, hogy fotós szemmel mutassuk meg a minket körülvevő kultúrák mindennapjait. Rengeteg féle ember mozog, szórakozik, sétál, beszélget, sportol, kulturálódik, vagy egyszerűen csak végzi a mindennapi teendőit körülöttünk. Most Te is segíthetsz, hogy jobban megismerjük őket! Küldj képet a pályázatra, mutassuk meg együtt a kulturális sokszínűséget!  Ha Te vagy a legjobb, akár haladó fotótanfolyamon vagy páros portfólió fotózáson is részt vehetsz! Kattints a részletekért!

> Táncos Flashmob a Shrayam Dance Universe közreműködésével

A tánc közös nyelv a különböző kultúrák között. Tegyük most ezt közösségi élménnyé is egy táncos Guinnes-rekord-kísérlet keretei között! Keresd a koreográfiát a Nyelvparádé weboldalán, sajátítsd el, és kapcsolódj be Te is a hatalmas táncos élménybe!  Kattints a részletekért!

> Módszertani konferencia nyelvtanároknak

Szeptember 8-án a szervezők várnak minden újdonságokra nyitott nyelvtanárt a 21. századi készségek és a nyelvtanulás című módszertani konferencián. A szórakoztató, informatív és gyakorlati-fókuszú előadásokat a szakma legjelesebb képviselői tartják. Kattints a részletekért!

A Nyelvparádé – a nyelvtanulási lehetőségek vására szeptember 8-10-ig - naponta 10-18 óráig - kerül megrendezésre a Millenáris D épületében. A rendezvényre - a nyelvtanári konferencia kivételével - ingyenes a belépés. A helyszín kerekesszékkel is látogatható. 

Facebook oldal

További információ

Utolsó módosítás: 2017.09.07.