eTwinning Szeminárium Budapesten

2017.08.28.

Hír | Köznevelés

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Budapesten 2017. szeptember 21-23. között, melynek központi témája az „Ismerkedés az eTwinning programmal és projektek indítása” lesz.

Az eTwinning szeminárium munkanyelve magyar lesz, hogy akik még nem olyan magabiztosak idegennyelvek használatában, azok is belekóstolhassanak abba, hogy milyen egy nemzetközi projekt résztvevőjének lenni.

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, kapcsolatokat építhetnek szerb, román, szlovák, ukrán és bolgár kollégákkal, innovatív tanítási módszereket ismerhetnek meg, hasznos, a digitális kompetencia fejlesztéséhez kapcsolódó eszközöket próbálhatnak ki, és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

A részvétel – szállás, étkezés, programok, kivéve a lakóhely és a rendezvény helyszínére történő utazás költségeit, a Szolgáltató Pont állja. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megállapodást köt.

A találkozóra 10 év alatti gyermekeket tanító óvodai és általános iskolai pedagógusok jelentkezését várják, akik korábban nem vettek még részt hasonló találkozón. A jelentkezők számától függően egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudják biztosítani a programon.

Jelentkezni magyar nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid magyar nyelvű projektötlettel* (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2017. augusztus 31-én, 12:00 óráig. 

*A projektötlet elkészítéséhez az eTwinning portálon a Projekt Galéria és Projektminták nyújtanak segítséget.

Utolsó módosítás: 2017.08.29.