Erasmus+ Felnőtt tanulási pályázatíró szemináriumok Budapesten

2017.11.07.

Hír | Felnőtt tanulás

Már lehet jelentkezni az Erasmus+ felnőtt tanulási pályázatíró szemináriumokra! Novemberben két alkalommal is várjuk a felnőttkori tanulással foglalkozó szervezetek munkatársait budapesti rendezvényeinkre.

Bővíteni szeretné szervezete képzési kínálatát? Új célcsoportokat szeretne elérni? Problémát jelent a felnőtt tanulók motiválása, vagy a kollégák nyelvtudásának fejlesztése? Ha bármelyik kérdésre igen a válasza, a megoldás egy Erasmus+ mobilitási projekt lehet!

Ingyenes szemináriumaink a 2018-as mobilitási pályázatok elkészítésében nyújtanak praktikus segítséget.

A felnőtt tanulási mobilitási pályázatok felnőttkori tanulással foglalkozó szervezetek munkatársainak szakmai fejlődését támogatják nemzetközi tanulmányutakkal. A felnőttkori tanulás történhet formális, nem formális és informális keretek között, amennyiben általános készségfejlesztésre (pl. alapkészség fejlesztés) és nem munkakör betöltésére jogosító képzésre irányul.

(Nem tartozik a felnőtt tanulási pályázatok körébe például a pedagógus továbbképzés (köznevelés), a hazai értelmezés szerinti felnőttképzés, felnőttoktatás (szakképzés).)

Tudta?

2017-ben 55% volt a támogatott pályázatok aránya.

2018-ban a felnőtt tanulási mobilitási pályázatok támogatási kerete 18%-kal , ami várhatóan 230.000 €-t jelent.

A pályázatíró szeminárium célja, hogy a pályázók átfogó képet kapjanak az Erasmus+ felnőtt tanulási mobilitási pályázattípusról, megismerkedjenek a pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. Munkatársaink praktikus segítséget nyújtanak a pályázóknak.

A rendezvény interaktív, az előadások mellett kiscsoportos munkában, közösen gondoljuk át a legfontosabb kérdéseket, ami hazatérve nagyban megkönnyíti majd a pályázatok megírását.

 

Az egyes időpontokra és helyszínekre kattintva megtekintheti a rendezvények programját és regisztrálhat az adott műhelyre. A két alkalom programja megegyezik:

2017. november 21. Budapest

2017. november 28. Budapest

 

Csatlakozzon hozzánk, és írjon sikeres Erasmus+ pályázatot!

 

 

Utolsó módosítás: 2017.11.09.