Közel 300 ötlet a Tempus Közalapítvány Digitális Módszertárában

2018.02.21.

Képzés | Köznevelés, Szakképzés

Feltöltőink az ország minden tájáról gazdagítják a digitális módszertani gyűjteményt!

Tempus Közalapítvány minden évben új pályázati felhívással és a legjobb ötletek beküldőinek elismerésével ösztönzi új módszerek bemutatását, előmozdítva ezzel a pedagógusok közötti tudásmegosztást és a tanárok felzárkóztatását az IKT-eszközhasználat területén. A Digitális Módszertár (http://tka.hu/tudastar_kereso) a tanítási gyakorlatot újszerű, interaktív módszerekkel, a tananyag feldolgozását IKT-eszközökkel támogató ötletek gyűjteménye.


A tavalyi (2017) felhívási időszakban igen magas számú (71 db) feltöltés érkezett a Digitális Módszertárba. Ezek közül 15 részesült okleveles elismerésben, illetve díjazásban. Így összesen 295 ötletet tartalmaz a Digitális módszertár. A tavalyi díjazottainkról szóló cikkünket ide kattintva találják meg az érdeklődők.

Külön öröm számunkra, hogy nemcsak Magyarország területéről, hanem a határon túlról is több díjazott ötletünk van.
Reméljük, minél több pedagógushoz eljutnak a feltöltött ötletek, hiszen a kipróbált, minőségi ötletek nemcsak színesíthetik pedagógiai módszertárukat, hanem inspirációval szolgálhatnak saját óratervek/projektek megvalósításához!

A térképen található helyjelölőkre kattintva megtalálhatók az ötletgazdák nevei, az intézmények és a módszertani ötlet elérhetősége is. Hasznos felfedezést kívánunk!



Köszönjük minden ötletgazdának, hogy hozzájárultak Magyarország legnagyobb digitális módszertárához!
További információ: digitalismodszertar.tka.hu

Utolsó módosítás: 2018.03.02.