Rendezvény | Köznevelés, Felsőoktatás, Szakképzés, Felnőtt tanulás

Magyarországon az Erasmus+ programot koordináló Tempus Közalapítvány nyílt konzultációs műhelyt tart mintegy 2 órás időkeretben az oktatási szektorok számára elérhető Erasmus+ stratégiai partnerségek keretében pályázni kívánó szervezetek számára.

Partner hír | 2018.01.11.

Hír | Köznevelés, Felsőoktatás

„Lehetsz bármi, a lényeg: tanulj tovább!” - ezzel a szlogennel indítja útjára a Diákhitel Központ két napos, interneten követhető felsőoktatási workshopját január 13-án. Az ingyenes online program során többek között a pályaválasztási dilemmákról, a felvételi eljárásról és a felsőoktatási tanulmányok finanszírozásának lehetőségéről hallhatnak előadást az érdeklődő diákok, szülők és tanárok - írják sajtóközleményükben.

Rendezvény | Köznevelés, Felsőoktatás

Az Erasmus+ program és a Campus Mundi ösztöndíjak teljes kínálata a DE07-es standon január 18-20. között!

Rendezvény | Köznevelés, Szakképzés, Felnőtt tanulás

A stratégiai partnerségek pályázattípus célja az egymástól tanulás, a jó gyakorlatok cseréje, a nemzetközi együttműködések megalapozása és kibővítése, az innovációk fejlesztésének, átvételének vagy alkalmazásának támogatása intézményi, helyi, regionális, nemzeti vagy európai szinten.

Hír | Ifjúság, Civil szervezet, Önkormányzatok

A Tempus Közalapítvány információs napot tart az Erasmus+ program pályázati lehetőségeiről az IFJÚSÁGI területen, elsősorban új pályázóknak.

Hír | Köznevelés, Felsőoktatás, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Ifjúság, EU, Civil szervezet, Önkormányzatok

Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a Tempus Közalapítvány ügyfélszolgálatai az ünnepi időszakban a megszokottól eltérően lesznek elérhetőek.

Facebook | Felsőoktatás, Szakképzés, Felnőtt tanulás

Arra kértük Facebook oldalaink olvasóit, hogy segítsenek nekünk egy szófelhő elkészítésében.

Hír | Felsőoktatás, EU

Októberben a holland Erasmus+ Nemzeti Iroda, a Nuffic, a holland Oktatási Minisztérium és a Holland és Flamand Akkreditációs Szervezet (NVAO) nemzetközi szakértői műhelyt szervezett a közös képzések minőségbiztosításának új európai megközelítéséről.

Kiadvány | Köznevelés, Felsőoktatás, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Ifjúság, EU, Civil szervezet, Önkormányzatok

Magazinunk legfrissebb számának fókusztémája az Erasmus+ program 30. születésnapja, ezen kívül megnézzük a legújabb forgatókönyveket Európa jövőjét illetően, bemutatjuk az EU legsikeresebb projektjét, és elkalauzoljuk az olvasókat Digitália világába.