Hír | Köznevelés, Felsőoktatás, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Ifjúság

A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet a közalapítvány által kezelt pályázatok bírálatában való részvételre köznevelés, felsőoktatás, felnőtt tanulás, szakképzés, nyelvoktatás és/vagy ifjúsági területek valamelyikén dolgozó, tapasztalt szakemberek részére.

Rendezvény | Ifjúság, Civil szervezet

Egy napos ingyenes műhelymunka a nemformális tanulás felsőoktatási szektorban való alkalmazásáról, különös tekintettel a civil szféra és a felsőoktatási intézmények közötti partnerségekben rejlő lehetőségekre.

Europass | Felsőoktatás

Szeretnéd vonzóbbá és egyedibbé tenni önéletrajzodat? Részt vettél az Erasmus+ vagy a Campus Mundi programban és nem tudod, miként használd ki ezt álláskereséskor? Hogyan mutathatod be képességeidet az Europass dokumentumok segítségével?

Europass | Felsőoktatás

Idén is a HVG Állásbörzével nyitjuk a szezont október 4-5-én! Az állásbörzéken való részvétel remek lehetőség, hogy feltérképezd, mire számíts a munkaerőpiacon frissdiplomásként.

Hír | Köznevelés, Felsőoktatás, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet

Európai Nyelvi Díjjal ismerték el a Szépművészeti Múzeum nyelvoktatási programját. Ebben műalkotások segítségével fejlesztik a részt vevő gyerekek angoltudását.

2017.09.12.

Hír | Köznevelés, Felsőoktatás, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Ifjúság, EU, Civil szervezet, Önkormányzatok

A Római Szerződések 60. évfordulója alkalmából az Európai Bizottság összegyűjtött 60 érvet, hogy miért van szükségünk az Európai Unióra.