2020. április 9.

Járványhelyzettel kapcsolatos űrlap nemzetközi mobilitási programban részt vevő hallgatóknak, felsőoktatási oktatóknak és munkatársaknak

A koronavírus okozta járvány miatt számos nemzetközi mobilitási tevékenység meghiúsult, félbeszakadt vagy csak jelentős változásokkal, korlátozásokkal teljesíthető. A Tempus Közalapítvány munkatársai elkötelezettek abban, hogy minden érintett nemzetközi mobilitási programban résztvevő számára tájékoztatást tudjanak adni.

Mivel mindenki helyzete más, egy részletes útmutatót állítottunk össze, mely sorra veszi, kinek milyen lépéseket kell megtennie az adott körülményektől függően. Amennyiben nem talált megoldást helyzetére, vagy további kérdései vannak, kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot! Köszönjük!

Az űrlap ide kattintva érhető el

 
Az űrlap a Tempus Közalapítvány által kezelt felsőoktatási ösztöndíjprogramokban résztvevőknek szól. Felhívjuk figyelmüket, hogy az Erasmus+ program más szektoraiban (köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás, ifjúság) pályázók továbbra is közvetlenül a projektjük kapcsolattartóját keressék!
 
Az űrlapon feltett kérdéseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel, munkaidőben (H-Cs: 8:30-17:00, P: 8:30-14:30).
Szíves türelmüket kérjük, kollégáink minden, a kérdőívben feltüntetett kérdésre válaszolnak.

Utolsó módosítás: 2020.04.15.