Erasmus+ információs nap Szegeden

Pályázati információk új pályázóknak

Időpont: 2014.12.09.

A Tempus Közalapítvány és a Europe Direct Szeged közös rendezvénye

Időpont: 2014. december 9. kedd, 11:00 – 13:15

Helyszín: Szeged - Szegedi Tudomány Egyetem, Állam és Jogtudományi Kar, Kari Társalgó, 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54. III. em.

Egy személyes találkozási lehetőség, ahol első kézből tájékozódhatnak arról, milyen lehetőségeket kínálnak az Erasmus+ mobilitási és partnerségi pályázatok.

A tájékoztató nap elsősorban olyan köznevelési intézményeknek szól, akik még nem nyújtottak be Erasmus+ pályázatot.

(Korábbi pályázóinknak a később megirdetendő pályázatíró szemináriumainkat ajánljuk, amelyeken a pályázás menetét és a pályázati dokumentáció összeállítását is részletesen be fogjuk mutatni.)

Szó lesz többek között a következtő témákról:

  • az Erasmus+ program céljai és szerkezete
  • a pályázattípusok és a támogatható tevékenységek
  • az európai fejlesztési terv jelentősége
  • pályázati tippek
  • beadási határidők
  • az eTwinning pályázattípus bemutatása (Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. előadása)

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges. Részvételi szándékát, kérjük, feltétlenül jelezze. Jelentkezni a jobb oldali online űrlap kitöltésével lehet, legkésőbb december 5-ig.

Milyen előnyöket kínál az Erasmus+ program?

A diákoknak: használható nyelvtudást, világlátást, új szemléletet, önállóságot, nemzetközi barátságokat, csapatszellem erősítését, jobb továbbtanulási vagy elhelyezkedési lehetőségeket, életre szóló élményt.

A tanároknak: szakmai tapasztalatcserét, módszertani megújulást, élményszerű tanítást, új kapcsolatokat, nemzetközi megerősítést, közösségi élményeket, motivációt.

Az intézményeknek: élő, bővülő nemzetközi kapcsolatokat, aktív diákokat és tanárokat vagy munkatársakat, a pedagógiai vagy képzési program gazdagodását, a legfrissebb szakmai trendek megismerését, vállalati kapcsolatokat, elismertséget.

Utolsó módosítás: 2014.11.10.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Jelentkezését megkaptuk, elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.