Erasmus+ Szakképzési mobilitási tanúsítvány pályázatíró szeminárium

A Tempus Közalapítvány információs napot szervez az Erasmus+ Szakképzési mobilitási tanúsítvány pályázati lehetőségről. A tanúsítvány lehetővé teszi, hogy tulajdonosai a tanúsítvány elnyerését követő évtől egyszerűsített pályázati űrlapon pályázzanak szakképzési mobilitásra az Erasmus+ programban, így a mobilitási tevékenységeik biztonsággal tervezhetőek lesznek a teljes programszakasz végéig. A rendezvényen kiemelt figyelmet fordítunk a pályázat tartalmi elemeire, különös tekintettel a nemzetköziesítési stratégiára.

Időpont: 2016.03.22.

Miért érdemes Erasmus+ Szakképzési mobilitási tanúsítványra pályázni?

A tanúsítvány lehetővé teszi, hogy tulajdonosai a tanúsítvány elnyerését követő évtől egyszerűsített pályázati űrlapon pályázzanak szakképzési mobilitásra az Erasmus+ programban, így a mobilitási tevékenységeik biztonsággal tervezhetőek lesznek a teljes programszakasz végéig.

Tanúsítványra olyan szakképző intézmények pályázhatnak, amelyek

  • saját tanulóiknak és munkatársaiknak szerveznek külföldi mobilitást,
  • sikeresen lezártak legalább 3 Leonardo da Vinci/Erasmus+ szakképzési mobilitási projektet,
  • a legutóbb lezárt három mobilitási projekt támogatás felhasználási aránya átlagosan elérte a 80%-ot.

A pályázatok beadási határideje 2016. május 19. déli 12.00 óra.

A szeminárium kiemelt figyelmet fordít a pályázatok tartalmi elemeinek összeállítására. A szemináriumon elsősorban intézményvezetők és projekt koordinátorok részvételére számítunk, de minden más érdeklődőt is szeretettel várunk. A rendezvény interaktív, az előadások mellett kiscsoportos munkában, közösen gondoljuk át a legfontosabb kérdéseket, ami nagyban megkönnyítheti majd a pályázatok megírását.

A résztvevők a képzésen:

  • megismerik a nemzetköziesítési stratégia főbb elemeit,
  • gyakorlatot szereznek az intézmény működési környezetének elemzésére épülő stratégiai célok meghatározásában,
  • képesek lesznek a stratégiai célokhoz fejlesztési célokat rendelni.

A teljes programon való részvétel esetén a rendezvény beszámítható a pedagógusok évenkénti kötelező továbbképzésébe, amelyről részvételi igazolást állítunk ki a 2011. évi CXC. törvény (a nemzeti köznevelésről) 94.§-a (4) bekezdésének f) pontjában foglaltakhoz kapcsolódó 277/1997 (XII.22.) Kormányrendelet 5.§-a (3) bekezdésének c) pontja alapján. A dokumentumot azon résztvevők számára készítjük el, akik a rendezvény elején és legvégén is aláírták a jelenléti ívet és ilyen jellegű igényüket előre jelzik számunkra.

Időpont:

2016. március 22. 10.00-től várhatóan 16.00-ig

Helyszín:

Tempus Közalapítvány
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. Brüsszel terem (6. emelet)
Térkép

A Szakképzési Mobilitási Tanúsítvány az Erasmus+ programban már intézmények és nem projektek tanúsítására szolgál, így a projektek célcsoportjai tanulói és oktatói körből egyaránt kikerülhetnek. A felhívás további részleteivel kapcsolatban kérjük, olvassa el az alábbi linken elérhető pályázati felhívást és további kapcsolódó dokumentumokat (2016. Szakképzési mobilitási tanúsítvány pályázatok).

Tervezett program:

 

10.00 – 11.40

11.40 – 12.20

 Ebédszünet (a rendezvény ellátást nem tartalmaz)

12.20 – 16.00

 

A részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges.  A jelentkezési határidő: 2016. március 21. 10.00

 

regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.

 

 

Utolsó módosítás: 2016.03.24.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Jelentkezését köszönettel megkaptuk, annak elfogadásáról legkésőbb a rendezvényt megelőző héten emailben értesítjük.