Európa a polgárokért program pályázatíró szeminárium

A Tempus Közalapítvány pályázatíró szemináriumot szervez az Európa a polgárokért programról és a pályázat benyújtásának technikai részleteiről. A rendezvény központi témája a testvérváros program és a városok hálózatai pályázati kategória lesz.

Időpont: 2016.06.29.

A rendezvény időpontja:

2016. június 29. (szerda)

A rendezvény helyszíne:

Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.

A rendezvényen szeretettel várjuk a települések, városok, helyi és regionális állami hatóságok vagy az ezeket képviselő nonprofit szervezetek képviselőit, testvérvárosi bizottságok képviselőit, civil szervezeteket, valamint mindazokat, akik az Európa a polgárokért programban kívánnak testvérváros illetve városok hálózatai pályázatot benyújtani, és már konkrét projektötletük is van.

A rendezvény során szó lesz az Európa a polgárokért programról – elsősorban a testvérváros program és a városok hálózatai pályázati kategóriáról –, az általános és kiemelt prioritásokról, a pályázati feltételekről és elvárásokról, valamint a pénzügyi tudnivalókról. A résztvevők gyakorlati információkat kaphatnak a pályázat beadásáról és a bírálat szempontjairól is.

A szeminárium során részletesen áttekintjük a pályázatok beadásának menetét és a pályázati űrlapot is, hogy senkiben ne maradjanak kérdések a kitöltésével kapcsolatban.

Program

9.30-10.00 Regisztráció
10.00-11.30 A program áttekintése (kiemelt figyelmet fordítva a testvérváros programra és a városok
hálózatai kategóriára), legfontosabb elvárások és prioritások, a pályázás feltételei
11.30-12.15 Pénzügyi tudnivalók: támogatott tételek, igényelhető támogatás, utalás módja
12.15-12.45 Szünet
12.45-13.45 A pályázat benyújtása, az elektronikus űrlap kitöltése
13.45-14.30 Kérdések, válaszok

Testvérvárosi találkozók – testvértelepülések polgárainak találkozóját támogatja a program. A polgárok mozgósítása helyi és uniós szinteken az európai uniós politikai intézkedések megvitatására ad lehetőséget, ezzel is elősegítve a polgári részvételt az európai uniós döntéshozatali folyamatokban. Lehetőséget kínál a társadalmi szerepvállalás erősítésére és az önkéntesség népszerűsítésére európai uniós szinten.

Városok hálózatai – azon településeknek és szervezeteknek nyújt támogatást, melyek hosszú távú együttműködésben dolgoznak együtt egy közös témán, hálózatokat hozva létre, ezáltal is növelve az esélyét egy fenntartható együttműködésnek.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvény tartalma megegyezik a július 12-i pályázatíró szeminárium tartalmával.

 

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.

 

Regisztráció

Utolsó módosítás: 2016.07.15.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a jelentkezését, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.