Erasmus+ 30 Konferencia

A Tempus Közalapítvány nagyszabású szakmai konferenciát szervez az Erasmus+ program 30 éves születésnapja alkalmából.

Időpont: 2017.05.30. kedd
Helyszín: Danubius Hotel Helia, 1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.

Az interaktív rendezvényre az Erasmus+ összes szektora, azaz a felsőoktatás, közoktatás, szakképzés, felnőtt tanulás, ifjúsági terület szereplőit várjuk. Célunk, hogy személyes történeteken keresztül is érzékeltessük az Erasmus+  hatásait, miközben bemutatjuk a programban rejlő potenciált: hogyan járulnak hozzá a projektek eredményei az oktatás-képzés és az ifjúsági terület minőségének fejlesztéséhez. A délután során pedig a résztvevők a korábbi években népszerű módszertani bemutatókon és mikrotanításokon vehetnek részt, ahol jó gyakorlatokat ismerhetnek meg.

A rendezvény programja hamarosan elérhető lesz ezen az oldalon.

A rendezvényen 400 fő részvételére számítunk. A szakmai konferencián való részvétel díjtalan, de a programra kizárólag az előre regisztrált és visszaigazolt résztvevőket tudjuk fogadni.

A konferenciára már előregisztrálhat, amennyiben szeretne értesítést kapni a regisztráció megnyitásáról, kérjük adja meg adatait az alábbi űrlapon.

A rendezvény az Európai Bizottság, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósul meg.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Hírlevélre feliratkozom


Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2017.04.27.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette előregisztrációját, a regisztrációs felület megnyitásáról a megadott e-mail címén értesíteni fogjuk.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány