Erasmus+ Pályázatíró Szeminárium - Köznevelési mobilitási pályázatok - VESZPRÉM

Ismerje meg az Erasmus+ mobilitási pályázatokat! Hatékony projekttervezés, pályázati dokumentáció, pénzügyi és adminisztrációs szabályok - köznevelési projektekre fókuszálva.

Időpont: 2017.10.25. 10:00 - 15:00-ig
Helyszín: Veszprémi Szakképzési Centrum SÉF Vendéglátóipari és Turisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája - Séf Krajcár Étterem, 8200 Veszprém, Halle u. 3.

Szemináriumaink a 2018-as mobilitási pályázatok elkészítésében nyújtanak praktikus segítséget leendő pályázóinknak.

A köznevelési mobilitási pályázatok a pedagógusok és az iskola dolgozóinak szakmai fejlődését támogatják nemzetközi tanulmányutakkal, de a szakképzési intézmények is pályázhatnak köznevelési mobilitási projekt megvalósítására – akár a szakképzési mobilitási projekt benyújtásával párhuzamosan is –  amennyiben az intézmény alkalmazásában álló, közismereti tárgyakat oktató pedagógusok szeretnének továbbképzésen, szakmai látogatáson vagy oktatási tevékenységen részt venni.

A pályázatíró szemináriumok célja, hogy a pályázók átfogó képet kapjanak az Erasmus+ mobilitási pályázattípusról, megismerkedjenek a pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. Munkatársaink praktikus segítséget nyújtanak a pályázóknak:

  • bemutatjuk a pályázat lényegi elemeit, a támogatandó projekt tervezésétől kezdve a praktikus információkig, mint például a költségtervezés vagy az űrlapok kitöltése,
  • szakmai területek szerint ismertetjük az egyes területekre vonatkozó speciális tudnivalókat.

A rendezvény interaktív, az előadások mellett kiscsoportos munkában, közösen gondoljuk át a legfontosabb kérdéseket, ami hazatérve nagyban megkönnyíti majd a pályázatok megírását.

A tervezett program:

09.30 – 10.00

Regisztráció

10.00 – 12.20

  • Az Erasmus+ program ismertetése
  • A mobilitási projektek tervezésének alapelvei
  • A mobilitási projektek szerepe az intézmények hosszú távú fejlesztésében, az igények, célok és tevékenységek összehangolása

12.20 – 13.00

Ebédszünet

13.00 – 15.00

  • A projekt tevékenységek tervezése a mobilitás előtt, alatt és után
  • A pályázati űrlap
  • Általános pénzügyi tudnivalók
  • Szakértői tanácsok a 2017-es pályázati év tapasztalatai alapján

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényen ellátást nem biztosítunk.

A 2018. évi pályázati kiírás részleteit itt keresse a honlapunkon: www.erasmusplusz.hu

Az elhangzott előadások diáit megtekintheti a pályázati dokumentumok között >> 2018 Mobilitási pályázatok >> Pályázati szemináriumok előadásai részben. 

Utolsó módosítás: 2017.10.19.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány