Meghívó középiskolai tanárok részére a Global Competence: Our Future, Our Responsibility című szakmai konferenciára

2018.08.28.

Rendezvény | Köznevelés

Az AFS Magyarország 2018 szeptemberében megrendezésre kerülő nívós nemzetközi szakmai konferenciájának középpontjában a PISA tesztekben is mért globális kompetencia fejlesztése áll.

Szíves figyelmébe ajánljuk partnerünk, az AFS Magyarország 2018 szeptemberében megrendezett Global Competence: Our Future, Our Responsibility című konferenciáját.

AZ ESEMÉNY IDŐPONTJA: 2018. szeptember 26-28.
AZ ESEMÉNY HELYSZÍNE: Budapest Kongresszusi Központ (1123 Budapest, Jagelló út 1-3)
AZ ESEMÉNY RÉSZTVEVŐI: általános és középiskolai tanárok, egyetemi oktatók, kutatók, szakemberek, trénerek, szakpolitikusok, civil szervezetek
A KONFERENCIA NYELVE: angol 

Ezzel a meghívóval egy olyan lehetőségről szeretnénk tájékoztatni, amelynek segítségével Önt is az esemény résztvevői között üdvözölhetjük.

Az AFS Magyarország küldetéséből adódóan kiemelten fontosnak tartja, hogy a 180.000 Ft (550 EUR) részvételi díjjal megrendezett konferencián helyet és teret kaphassanak olyan középiskolás tanárok, akik élen járnak az interkulturális tanulás és globális kompetencia oktatásában és fejlesztésében.  

Ennek szellemében az AFS teljes (részvételi) ösztöndíjat ajánl fel 10 olyan magyar pedagógus részére, aki napi munkája során szintén szívügyének tekinti a fiatalok felkészítését a 21. század kihívásaira.

Az AFS Magyarország által biztosított ösztöndíj a részvételi díjat (180.000 Ft) tartalmazza. Az utazás és a szállás költségét nem áll módunkban fedezni.

Amennyiben Ön:

  • érdeklődést mutat a globális kompetencia és a globális oktatás kérdése iránt,
  • szívesen járulna hozzá érdeklődésével, tudásával, tapasztalataival az esemény színvonalához,
  • magabiztosan ért és beszél angolul (az előadásokat angolul tartjuk),
  • szívesen átadná kollégáinak és munkatársainak a konferencián megszerzett tudást,
  • az AFS-szel közösen építő munkába kezdene a globális kompetencia hirdetésében, és
  • szívesen viszontlátná nemzetközi önkéntesünket egy, a globális kompetenciáról tartott előadással saját iskolájában,

úgy Önt is szívesen látjuk a konferencián.

Ha szeretné megpályázni az ösztöndíjas helyek egyikét és szívesen részt venne ezen a különleges rendezvényen, úgy töltse ki az itt elérhető jelentkezési lapot legkésőbb szeptember 5-ig.

Az ösztöndíjas helyekről az AFS Magyarország a Tempus Közalapítvánnyal egyeztetve hoz döntést. Az elbírálást követően szeptember 7-ig valamennyi jelentkezőnek visszajelzést küldünk.

Utolsó módosítás: 2018.08.29.