Magyar delegáció Brüsszelben

2019.03.19.

Hír | Ifjúság

Jó példaként választották a Budapest Bike Maffia projektjét az Európai Ifjúsági Hét központi eseményére.

A közelgő Európai Ifjúsági Hét április 29-30-án egy brüsszeli központi eseménnyel veszi majd kezdetét, az Európai Parlamentben. A rendezvényre az Unió minden országából várnak résztvevő fiatalokat, akik a „Demokrácia és én” témájában előadásokon és különböző workshopokon szerezhetnek információkat ifjúsági irányelvekről, találkozhatnak döntéshozókkal és építhetnek új kapcsolatokat.

Az esemény része lesz egy kiállítás is, melyre az Európai Bizottság Erasmus+ ifjúsági és Európai Szolidaritási Testület projektek közül választott kiemelkedő jó példákat. Magyarországról a Budapest Bike Maffia „Intercultural biking for helping” című projektje bekerült a legjobbak közé, így a résztvevők a nagyszabású kiállításon is találkozhatnak velük.

A kiválasztott projekten kívül hazánkat egy delegáció is képviseli a brüsszeli központi eseményen, akik mind izgalmas nemzetközi projekteket valósítanak meg, vagy azok aktív résztvevői.

A csapat tagjai: Tóth Ildikó, projekt koordinátor és Pakot Ágnes, önkéntes résztvevő (Budapet Bike Maffia), Balázs Bernadett, projekt koordinátor és Major Fédra, ifi csere résztvevő (TheatreCreators), Csenki Anna és személyi segítője, Wirth Maja (Együttható Egyesület) és Umut Mert Zontul, önkéntes (Nógrád Megyei Cigány Kisebbségi Képviselők és Szószólók Szövetsége)

Gratulálunk a Budapest Bike Maffiának és jó utat kívánunk a delegáció tagjainak! Figyeljétek honlapunkat és Facebook oldalunkat, hogy még többet megtudhassatok róluk és brüsszeli kalandjukról.

Utolsó módosítás: 2019.03.19.