Elindult a regisztráció a 2019-es Európai Szakképzési Hétre

2019.04.25.

Rendezvény | Szakképzés

Április 18-tól lehet regisztrálni a 2019. október 14-18. között megrendezésre kerülő Európai Szakképzési Hétre, amelynek Helsinki ad otthont.

Az Európai Szakképzési Hét célja, hogy vonzóbbá tegye a szakoktatás és szakképzés világát. Az esemény lehetőséget ad a tapasztalatcserére, jó gyakorlatok megosztására, valamint az intézmények közötti együttműködési lehetőségek kiaknázásra.

Az Európai Szakképzési Héten kétféleképpen lehet részt venni:

  • saját esemény, program indításával;
  • illetve a Szakképzési Hét népszerűsítésével.

Regisztrációra ezen a linken van lehetőség. A regisztráció megerősítésére e-mailben kerül sor, ekkor a résztvevők hasznos tanácsokat, tippeket kapnak arra, hogyan tudnak az események, programok segítségével minél több érdeklődőt elérni.

Miután a szervezők jóváhagyták a regisztrációt, az esemény honlapján található interaktív térképen megjelenik az adott esemény, vagy tevékenység, így az oldalra látogatók számára átláthatóvá válnak a nemzetközi, regionális, vagy épp helyi események.

Az Európai Szakképzési Hét a közösségi média felületein is elérhető, a következő hashtagek segítségével: #DiscoverYourTalent, illetve #EUVocationalSkills. Ezek használatára minden résztvevő szervezetet buzdítanak, hiszen így újabb lehetőség nyílik a program népszerűsítésére, a programok közötti böngészésre.

A korábbi rendezvényekről készült összefoglaló videók ide kattintva érhetőek el.

Az Európai Szakképzési Héten ezúttal is sor kerül majd a Szakképzési kiválósági díjak átadására, amelyekkel intézmények, projektek és egyének kiemelkedő szakmai eredményeit díjazzák.

Utolsó módosítás: 2019.04.30.