#ErasmusDays 2019 – Felhívás

2019.05.27.

Hír | Köznevelés, Felsőoktatás, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Ifjúság, Önkormányzatok, Nonprofit szervezet, EU

Szervezzen eseményt és mutassa meg projektjét a magyarországi #ErasmusDays programsorozaton, október 10-12. között! Ünnepelje velünk az Erasmus+ programot!

Fontosnak tartja az európai közösséget és a szakmai kapcsolatok bővítését? Szeretné megmutatni másoknak is a projektjét? Ha a válasz igen, csatlakozzon a közös ünnepléshez, legyen szervező, ossza meg tapasztalatait és elért eredményeit másokkal is!

Az Erasmus+ programban támogatott pályázók jelentkezését várjuk, akik szívesen csatlakoznának a 2019. október 10-12 között, országszerte megrendezésre kerülő, háromnapos rendezvénysorozathoz intézményükkel, szervezetükkel.

Nincs megkötés, bármilyen, a projektet bemutató eseménnyel lehet társulni a magyarországi #ErasmusDays programokhoz! Legyen szó workshopról, információs vagy nyílt napról, online akcióról, versenyről, vagy akár flash mobról, minden ötletet szívesen várunk!

Magyarország 2018-ban csatlakozott először az #ErasmusDays kezdeményezéshez, amellyel együtt ünnepeltük az Erasmus+ programot és Európát. A tavalyi #ErasmusDays sikeréről a számok tanúskodnak: 39 országban több mint 1435 esemény valósult meg, ezzel 116 millió emberhez eljuttatva az Erasmus program üzenetét a médiában és a közösségi média platformjain egyaránt. És, ha a milliókról esett szó…

10 millió Erasmus projekt világszerte

Tudta, hogy az Erasmus program 1997-es indulása óta az idei év végére teljesül, hogy mára már 10 millió európai állampolgár tapasztalhatta meg első kézből az Erasmus+ élményt?

A legtöbb országban az #ErasmusDays 2019 tehát emberek millióinak ad hangot, akik személyesen oszthatják meg élményeiket és jó példáikat a megvalósult projektjeik révén a közösségi médiában az #ErasmusDays hashtaget használva.

Hogyan lehet jelentkezni?
Ha regisztrálja eseményét az #ErasmusDays programsorozathoz, mi segítünk Önnek az esemény népszerűsítésében.

  1. Látogasson el a központi www.erasmusdays.eu oldalra, ahol kattintson a jobb oldalon található „How To Organize an Event” gombra!
  2. Kövesse az űrlapot és töltse fel eseményét angol nyelven! Ugyanakkor, arra kérjük, hogy az alábbi mezőket magyar nyelven is töltse ki: 
    - Name of the event / Az esemény neve
    - Description / Leírás
    - Name of the Organization / Az intézmény neve
  3. Minden jelentkezést az Erasmus+ Nemzeti Iroda, Magyarországon a Tempus Közalapítvány ellenőriz és hagy jóvá.
  4. A sikeres jelentkezésről és jóváhagyásról minden szervező visszaigazolást kap.
  5. A tanév közeledtével felvesszük a sikeresen jelentkezett szervezőkkel a kapcsolatot, és egy rövid kérdőívet küldünk nekik további információval kapcsolatosan (szóróanyagok, előadás, igények felmérése az eseményre).

Szervezzen eseményt és ünnepelje velünk az Erasmus+ programot és Európát!

 A jelentkezés és az esemény regisztrációjának határideje: 2019. augusztus 30. 

Ha kérdése merülne fel, várjuk kérdését az erasmusdays@tpf.hu e-mail címen.

Utolsó módosítás: 2019.05.30.