Falling Walls Lab Budapest

Partner hír | 2019.07.01.

Pályázat | Felsőoktatás

2019-ben második alkalommal szervezi meg Budapesten angol nyelvű tudományos és innovációs versenyét a berlini Falling Walls Alapítvány.

A Falling Walls Lab kiváló lehetőséget nyújt hallgatók, akadémikusok, vállalkozók, és más szakmabeliek számára, hogy mindössze 3 percben megosszák kutatómunkájukat, üzleti modelljüket, innovatív projektjüket vagy ötletüket társaik, és egy válogatott üzleti és akadémiai szakemberekből álló zsűri előtt. A legkiválóbb előadók lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek a Falling Walls Lab Döntőn és a Falling Walls Konferencián Berlinben, melynek költségeit a Falling Walls Lab Foundation és a hazai szervezők állják.

Résztvevők:
Olyan alapképzéses, mesterképzéses, PhD hallgatók, posztdoktorok, fiatal szakemberek, vállalkozók és professzorok jelentkezését várjuk, akik:

- jelenleg alap- vagy mesterképzésben vesznek részt, vagy akiknek
- alapdiplomájuk megszerzése óta nem több mint 10 év telt el, vagy
- a mesterdiplomájuk megszerzése óta nem több mint 7 év telt el, vagy
- PhD fokozatukat az elmúlt 5 évben szerezték meg.

Jelentkezés:

2019. augusztus 15-ig az alábbi linken lehetséges: https://www.falling-walls.com/lab/apply/europe

A verseny nyilvános döntőjére 2019. szeptember 12-én (csütörtök) 16.00 órától kerül sor a Semmelweis Egyetemen (1094 Budapest, Tűzoltó utca 37-43.)

A verseny a Falling Walls Alapítvány égisze alatt a Budapesti Semmelweis Egyetem, a Magyar Tudományos Akadémia és a DAAD Magyarország közös szervezésével valósul meg.

További információk a https://www.facebook.com/events/990851637972417/ Facebook-oldalon.

Az esemény posztere

Utolsó módosítás: 2019.07.02.