Legyen részese Ön is az Erasmus+ élménynek, látogasson el őszi információs napjainkra!

2019.09.26.

Rendezvény | Köznevelés, Felsőoktatás, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Ifjúság

Jövő évben lehet utoljára pályázni az eddigi, megszokott pályázati feltételek között, 2020-ban lezárul az Erasmus+ program hét éves pályázati ciklusa.

2019. őszén ismét információs napokat tartunk az Erasmus+ program pályázati lehetőségeiről a köznevelési, szakképzési, felsőoktatási, felnőtt tanulási és ifjúsági szektorok munkatársai számára Budapesten és vidéken.

További információ és jelentkezés >>

Az Erasmus+ legfőbb célkitűzései nem változnak az új pályázati ciklusban, vagyis ugyanúgy kiemelt szerepet kap majd a kulcskompetenciák és készségek fejlesztése, különös tekintettel a munkaerőpiac és a társadalmi kohézió szempontjából fontos készségekre; elsősorban tanulmányi célú mobilitások, illetve az oktatási-képzési intézmények és a cégek közötti együttműködés segítségével.

A minőség, az innováció és a nemzetköziesítés erősítése az oktatási-képzési intézményekben is fontos célkitűzése marad a programnak, ahogyan a szakpolitikai reformok és az oktatási-képzési rendszerek modernizációjának támogatása, illetve a nyelvtanítás és nyelvtanulás fejlesztése, a nyelvi sokszínűség és az interkulturális érzékenység támogatása is.

A Tempus Közalapítvány nemzeti irodaként továbbra is azon dolgozik, hogy a lehető legtöbb módon segítse – leendő – pályázóit. Ezután is rendszeresen tartunk információs, tájékoztató napokat és pályázatíró rendezvényeket budapesti és vidéki helyszíneken is: az ősz során pályázatíró szemináriumok, információs napok és az Erasmus Napok izgalmas eseményei (október 10-12. között) várják az Erasmus+ programok iránt érdeklődőket. 

Pályázzon és legyen részese az Erasmus+ programnak még 2020-ban!

Utolsó módosítás: 2019.09.27.