Solidarity: ON - Sharing is caring!

2019.11.05.

Rendezvény | Ifjúság, Nonprofit szervezet

December 5-én van az önkéntesség világnapja – ünnepeld velünk! Izgalmas előadások, inspiráló nonprofit szervezetek és kezdeményezések, tapasztalatcsere érdeklődők és „önkéntes veteránok” között… Ez a Solidarity: ON!

Szervezeteddel gondolkoztok önkéntes fogadáson? Vagy 18-30 éves fiatalként szívesen önkénteskednél külföldön? Esetleg saját, már meglévő tapasztalataidat osztanád meg a témában? Gyere el rendezvényünkre, inspirálódj, és vegyél részt szervezeteknek vagy fiataloknak szóló izgalmas rapid randijainkon vagy projektbemutatóinkon!

Az EU önkéntesprogramja, az Európai Szolidaritási Testület lehetővé teszi, hogy 18-30 éves fiatalok önkéntesként segítsék egy szervezet vagy intézmény munkáját. Ez az interkulturális kaland kétirányú lehet: magyar fiatalok mehetnek külföldi szervezetekhez, vagy külföldi fiatalok kapcsolódhatnak be magyar szervezetek, intézmények életébe. A program szolidaritási projektjei révén pedig hazai fiatalok csoportja reagálhat itthoni társadalmi kihívásokra. Mi ezeket az élményeket, lehetőségeket szeretnénk megosztani veled izgalmas előadások, interaktív projektbemutatók vagy kötetlen rapid randik révén. Jelentkezz és csatlakozz hozzánk!

Időpont: 2019.12.05. 17:00-21:30
Helyszín: Radisson Blu Béke Hotel (Budapest, Teréz krt. 43, 1067)


Regisztráció és részletek

Utolsó módosítás: 2019.12.02.