EDUCATIO SZAKKIÁLLÍTÁS 2020

2020.01.07.

Hír | Felsőoktatás, Ifjúság

Hogyan alapozzuk meg jövőnket egyetemi éveink alatt? A TE UTAD standnál nemzetközi ösztöndíjakról, külföldi szakmai gyakorlatról, és önkéntes lehetőségekről tudhatnak meg többet a 2020. 01. 09–11. között megrendezésre kerülő EDUCATIO kiállításra érkező diákok, tanárok, szülők, egyetemi hallgatók és oktatók.

Már a felsőoktatási tanulmányok tervezésekor érdemes megismerkedni a nemzetközi ösztöndíjak nyújtotta lehetőségekkel. A TE UTAD standon minden információt megtudhatnak a diákok arról, hogyan szerezhetnek külföldi tapasztalatot középiskolai és egyetemi tanulmányaik alatt. A hasznos tudnivalók mellett volt ösztöndíjasok tapasztalatairól, élményeiről és tanácsairól is hallhatnak a hozzánk látogatók.

Várjuk standunkon a pedagógusokat is, hiszen az Erasmus+ program a köznevelésben és a szakképzésben dolgozóknak is számos lehetőséget kínál a nemzetközi tapasztalatszerzésre, külföldi partnerekkel való együttműködésre, illetve közös fejlesztési projektek megvalósítására.

Az Educatio kiállításra a belépés ingyenes!

Időpont: 2020. január 9-11. (csütörtök/péntek/szombat)
Nyitva tartás: 10:00–17:00 óra
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "A" csarnok/AA17 stand, B bejárathoz közel (1101 Budapest, Albertirsai út 10.), belépés és kilépés a III. kapu felől.

További információ:

https://www.educatioexpo.hu/

https://www.facebook.com/educatiokiallitas/

Utolsó módosítás: 2020.01.07.