2020. február 5-ig lehet benyújtani az Erasmus+ mobilitási pályázatokat!

2020.01.15.

Hír | Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Köznevelés

Valósítson meg mobilitási projektet az Erasmus+ pályázati ciklus utolsó évében a megszokott pályázati feltételek között, és legyen részese az Erasmus+ élménynek! 

2020. február 5., szerda déli 12:00-ig lehet benyújtani a pályázatokat a köznevelési munkatársak, a szakképzési tanulók, a szakképzési munkatársak, a felnőtt tanulási munkatársak és az ifjúsági cserében érintett egyéni pályázók mobilitása céljából.

Az Erasmus+ mobilitási projektek célja a pályázó intézményben dolgozók szakmai fejlődésének támogatása az oktatás minőségének fejlesztése és megújítása érdekében, illetve az intézményben tanuló diákok kompetenciáinak támogatása a mobilitási projektekben való részvételen keresztül. A felnőttoktatási munkatársak mobilitásának a célja az oktatásban, képzésben és ifjúsági területen dolgozók szakmai fejlődésének támogatása a tanítás, képzés és ifjúsági munka minőségének fejlesztése és megújítása érdekében. 

Az ifjúsági csereprogramok lehetővé teszik, hogy legalább két különböző országból származó fiatalok találkozzanak és legfeljebb 21 napot együtt töltsenek, míg az ifjúságsegítők mobilitása a minőségfejlesztést támogatja az ifjúsági munka területén, különösen az ifjúsági szervezetek és/vagy az egyéb érintett szereplők közötti szorosabb együttműködés révén.

A mobilitási projektek lehetséges kezdete: 2020. június 1 - 2020. december 31 között.

A pályázatok elkészítését támogató segédanyagaink elérhetőek a honlapunkon:

Az Erasmus+ mobilitási pályázattípusairól ide kattintva tájékozódhat.

Gyakori pályázói hiba, hogy az utolsó percre hagyják a pályázatok benyújtását, ezért azt kérjük, hogy lehetőség szerint szenteljen időt a pályázat feltöltésére és gondoskodjon időben a pályázathoz csatolandó nyilatkozat hivatalos aláírásáról is. 

Az online közzétett dokumentumok és információk mellett, lehetőséget biztosítunk telefonon, e-mailben vagy személyesen is konzultálni a Programiroda munkatársaival az alábbi szektoros megoszlás szerint: 

  • köznevelés: Tóbiás Ilona, ilona.tobias{kukac}tpf.hu
  • szakképzés: Pásztor Natália, natalia.pasztor{kukac}tpf.hu
  • felnőtt tanulás: Berkes Blanka, blanka.berkes{kukac}tpf.hu
  • ifjúság: Erasmus+ ifjúsági csoport munkatársai, palyazatok_ifjusag{kukac}tpf.hu

További információk az Erasmus+ programról >

Utolsó módosítás: 2020.03.12.