Indul a Világegyetemista blog 5. szériája!

2020.01.20.

Pályázat | Felsőoktatás

Olyan Campus Mundi ösztöndíjat elnyert fiatalok jelentkezését várjuk, akik most töltik vagy egy hónapon belül kezdik meg külföldi tanulmányaikat, szakmai gyakorlatukat, és szívesen megosztják élményeiket világegyetemista bloggerként.

Campus Mundi ösztöndíjat nyertél? Gratulálunk, Világegyetemista lettél!

Az elmúlt szemeszterben belevetettük magunkat az észt nyelvtudományba, megismerkedtünk az aperitivo művészetével, és azt is megtudhattuk, mi a különbség a szakmai gyakorlat és a részképzés között Dél-Koreában.

Legyél Te is Világegyetemista blogger és oszd meg olvasóinkkal külföldi mindennapjaidat, kalandjaidat!

Olyan Campus Mundi ösztöndíjat elnyert fiatalok jelentkezését várjuk, akik most töltik vagy egy hónapon belül kezdik meg külföldi tanulmányaikat, szakmai gyakorlatukat, és szívesen osztják meg frissen szerzett élményeiket világegyetemista bloggerként.

Az 5. széria mottója: Nem kell mesze menned ahhoz, hogy világot láss! Célunk, hogy bemutassuk Európa színvonalas egyetemeit és izgalmas diákéletét.

Ha Európán kívülre visz az utad, akkor se habozz jelentkezni, mert várjuk az egzotikus országokba utazók történeteit is!

Mit kell tenned?

  1. Írj egy legalább 1500 (szóközzel együtt) karakter terjedelmű blogbejegyzést Microsoft Word formátumban, aminek témája: Mit várok a Campus Mundi ösztöndíjtól?/ Mik az első benyomásaim? Szerepeljen benne, hogy hol, mennyi ideig és melyik ösztöndíjtípussal töltöd az ösztöndíjas időszakodat, mi motivált a jelentkezésre és hogyan készültél, készülsz rá.
  2. Küldd el a jelentkezésed 2020. február 10. 23:00 óráig a vilagegyetemista@tpf.hu e-mail címre! Az emailben írd meg, hogy mikor utazol ki és előreláthatóan meddig leszel kint. 

A felhívásra érkező blogbejegyzések alapján 5 Campus Mundi bloggert választunk ki, akiktől 2020. február 17-től az ösztöndíjas időszakuk végéig legalább heti egyszer várunk egy-egy blogbejegyzést, amit a Tempus Közalapítvány erre a célra létesített, saját blogfelületén (a Világegyetemista blogon) publikálunk. A blogbejegyzések témájának a Campus Mundi ösztöndíjas időszak során szerzett új élményekhez kell kapcsolódniuk.

A kiválasztott bloggerek írásait a publikálási lehetőség mellett nyereményekkel is jutalmazzuk: nyári fesztiválbelépővel vagy 10.000 Ft értékű könyvutalvánnyal és értékes Campus Mundi ajándékcsomaggal.

A blogbejegyzéseket a vilagegyetemista@tpf.hu e-mail címre várjuk. A kiválasztás eredményéről 2020. február 14. péntekig e-mailben értesítjük a jelentkezőket.

 

Jelentkezési határidő: 2020. február 10. (23:00)

Kapcsolat: vilagegyetemista@tpf.hu 

 

A jelentkezők személyes adatait a Tempus Közalapítvány kizárólag a jelen felhíváshoz kapcsolódóan használja fel és harmadik fél számára nem adja ki. A felhíváshoz kapcsolódó adatvédelmi tájékoztatót itt találja.

Utolsó módosítás: 2020.02.04.