Aktív tanulás az online térben műhelymunka

2020.11.18.

Rendezvény | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Nonprofit szervezet, Köznevelés

Ismerjen meg interaktív online gyakorlatokat, játékokat a fiatalok aktív bevonásához!

A digitális ifjúsági munka olyan, mint a fából vaskarika - vagy talán mégsem? Hogyan lehet innovatív mindaz, amit online meg lehet valósítani? A program részeként tanórán és azon kívül használható játékokat, interaktív online gyakorlatokat próbálunk ki, amivel a fiatalok bevonását lehet növelni, az aktivitást erősíteni.

A műhelymunka során olyan gyakorlatokat és módszereket mutatunk be, amelyekből a résztvevők képesek lesznek építkezni, és azokat a saját fejlesztési folyamataikba, foglalkozásaikba beépíteni.

Inspiráljuk és segítjük a résztvevőket abban, hogy a hétköznapokon, személyesen használt gyakorlatok egy részét át tudják ültetni az online térbe. A játékos, saját élményen alapuló online gyakorlatok támogatják a figyelem megtartását, a bevonódást, aktivitást és segítik a fiatalok tanulási folyamatait hatékonyabbá tenni.

Kiket várunk a programra? Fiatalokkal foglalkozó szakembereket, képzőket, pedagógusokat, andragógusokat, szociális munkásokat, ifjúságsegítőket, önkéntes koordinátorokat, közösségszervezőket.

Max. létszám: 35 fő (a jelentkezéseket időrendi sorrendben tudjuk elfogadni)

Időpont: 2020. december 15. 12:45-16:00

Helyszín: Zoom

Jelentkezési határidő: 2020. december 10. csütörtök éjfél

>>>> Részletes program és regisztráció <<<

Utolsó módosítás: 2020.11.27.