Digitális Tér Konferencia 2020 - Együttműködés a digitalis térben, a járványon innen és túl

2020.11.18.

Rendezvény | Köznevelés, Felsőoktatás

Idén 10. alkalommal kerül megrendezésre az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar, az Osztályfőnökök Országos Egyesülete és a Tempus Közalapítvány közös szervezésében a Digitális Tér konferencia. Ahogy azonban az életünk minden területén, itt is alkalmazkodnunk kell, ezért a 2020-as évben online rendezvényre készülünk.

A regisztrációhoz kattintson ide!

A konferencia során többek között az alábbi kérdésekre keresünk válaszokat:

• Hogyan hatott a tavaszi, kényszerű digitális átállás a tevékenységünkre, a kapcsolatainkra?

• Hogyan élték meg szülők, tanulók és pedagógusok a digitális oktatást, és mi az, amit ez az időszak a környezetünkben zajló kultúraváltásról elmond nekünk?

• Hogyan használhatjuk az online teret a kapcsolatok és kulturális élmények minél teljesebb megélésére?

• Milyen konkrét megoldások születtek a tanárképzésben és az iskola világában? – A kérdésre válaszolva, hagyományainknak megfelelően, sor kerül a Digitális Módszertár díjátadójára és a díjazott ötletek rövid bemutatására is.

A konferencia részletes programját az alábbi képeken találja:

Szeckióprogramokkal, plenáris előadásokkal és kerekasztal beszélgetésekkel várunk minden regisztrált érdeklődőt! A Konferencia online felületén (melyhez a konferencia indulása előtt hozzáférést biztosítunk regisztrált résztvevőinknek) közösségi tevékenységekkel is várjuk résztvevőinket.

A programok mindhárom napon 15 és 19 óra között valósulnak meg. A plenáris előadásokat és a szekcióprogramokat Zoom konferenciahívások formájában szervezzük.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz kattintson ide!

 

Utolsó módosítás: 2020.12.01.