Információs webináriumok és beszélgetések az ifjúsági szektor lehetőségeiről

2021.07.23.

Rendezvény | Ifjúság

Vegyél részt információs webinárium sorozatunkon és tudd meg, milyen lehetőségek várnak rád az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület programokban!

Fiatalokkal dolgozol, és szívesen valósítanál meg projekteket nemformális módszerekkel? Érdekel a helyi közösség vagy az ifjúsági munka fejlesztése? Szívesen tennél a fiatalok személyes vagy éppen szakmai fejlődéséért? Úgy gondolod, szervezeted sokat nyerhet a nemzetközi kapcsolatokból? Ha bármelyik kérdésre is „igen” a válasz, csatlakozz információs alkalmainkra. Tudd meg, milyen pályázati lehetőségeid vannak, és indítsd a tervezést velünk!

Időpont: 2021. szeptember 6-14. (részletek a regisztrációs felületen)

Helyszín: Zoom

Online információs sorozatunkon bemutatjuk az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület pályázati lehetőségeit. Az alkalmakon általános tudást szerezhetsz a programokról, a pályázás menetéről, valamint projektspecifikus workshopjainkon, beszélgetéseinken elmerülhetsz egy-egy téged érdeklő témában. Ismerd meg a pályázati rendszereket, tedd fel kérdéseidet a nemzeti iroda munkatársainak és oszd meg velünk ötleteidet!

Kiket várunk? Minden érdeklődő civil szervezetet, oktatási intézményt, társadalmi vállalkozást, akik projekteket valósítanának meg IFJÚSÁGI területen és ehhez forrást keresnek.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Részletek és regisztráció

 

 

Utolsó módosítás: 2021.08.18.