Februárban zárul a Creative Change projekt

2023.02.06.

Pályázóink hírei | Felnőtt tanulás

A projekt a felnőttoktatási szektor és a kulturális szektor több országot összefogó együttműködése, amely során a cél igazi innováció megjelenítése a felnőttoktatásban

A Pro Progressione Nonprofit Kft. nemzetközi partnerségi projektjének célkitűzése a felnőttoktatási szektorban dolgozók képességeinek fejlesztése, valamint a célcsoport kreatív projektmódszertanok, digitális eszközök és együttműködési stratégiák használatára való ösztönzése volt. 

 A Pro Progressione egy magyar művészeti szervezet, amely hazai és nemzetközi kulturális együttműködések révén köti össze a különböző művészeti ágakat és képviselőiket. Ezen kapcsolatokból született számtalan kreatív ötlet mentén amatőr és profi művészek, a kulturális szféra szereplői és más – nem művészeti – területek szakértői találkoznak és kezdenek el együtt gondolkozni, hogy a sokszínű projektek keretein belül új és formabontó válaszokat adjanak korunk kérdéseire.

A Creative Change projekt célcsoportja felnőttoktatási szektorban dolgozó projektmenedzserek és dolgozók voltak. A társadalmi változások és a COVID-19 világjárvány következtében megváltozott munkakörülmények miatt a felnőttoktatási szektorban dolgozóknak új kihívásokkal kellett szembenézniük: a felnőttoktatási projektek tervezéséhez, megvalósításához és értékeléséhez új képességek váltak szükségessé, mint például a digitális tudás, az alkalmazkodóképesség vagy a kreativitás.

A projekt záróeseményét február 15-én tartják, amely egyrészt összefoglalja a projekt leghasznosabb tapasztalatait, két workshop keretében pedig konkrét eszközöket is bemutatnak, amellyel a projektmenedzserek bővíthetik kreatív eszköztárukat.

 Az esemény linkje (tervezett program és regisztrációs link) 

Az eseményen való részvétel INGYENES, de a részvétel csak regisztrációval lehetséges!

Regisztrálni az alábbi linken lehetséges.

További információk a projektről.

 

 

Utolsó módosítás: 2023.04.05.