Digitally Empowered Teachers - Digitális átalakulás a köznevelési szektorban

2024.06.11.

Hír | Köznevelés

ETwinning csoport és webináriumsorozat a digitális átalakulás témakörében.

Lezajlott mindhárom nyílt webinárium a 2024 júniusában záródó Digitalisation Long-term activity keretében. A webináriumokon több mint 50 fő vett részt, amelyet a Digitalisation LTA 2021-2024 projekt keretében szervezett a 6 nemzeti irodából álló partnerség.

Az LTA 2021-ben indult a HU01 és a SALTO Oktatás-képzés TCA Forrásközpont koordinálásával. Az LTA során 13 TCA tevékenység, egy egyéves kutatás és 3 webinárium kerül(t) megrendezésre. Az LTA fókusztémája a digitális átalakulás a köznevelési szektorban.

Az online eseményeket az LTA digitális szakértője, Arjana Blazic moderálta. Ugyancsak ő volt a felelős az LTA során szervezett TCA-k kapcsán felhalmozódott tudásanyag elérhetővé tételéért az LTA-ban létrehozott eTwinning csoport felületén, amely nemcsak a 13 TCA résztvevői számára nyitott, hanem bárki számára, aki a téma iránt érdeklődik.

Bár a webináriumok lezajlottak, a felvételek a SALTO E&T TCA RC Youtube-csatornáján bármikor elérhetőek, illetve a SALTO Platformon is részletesen olvashatnak róluk!platformra egyébként is érdemes gyakran ellátogatni, hiszen rengeteg képzési és tanulási lehetőségről kaphatnak információt az oktatás-képzés területe iránt érdeklődők.


A linkeket megoszthatják ismerőseik körében is! A szektorközi együttműködés előmozdítása érdeklében nem csak a köznevelési szektorból vártunk résztvevőket: az érintett témák érdekesek lehetnek mindenki számára, aki oktatási tevékenységet folytat.

Utolsó módosítás: 2024.06.11.