CEEPUS Freemover egyéni mobilitási pályázatok az őszi félévben

2016.06.13.

Pályázat | Felsőoktatás

Pályázható célországok: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Koszovó, Macedónia, Szlovákia, Szlovénia  

Jelen Freemover pályázati fordulóban Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Koszovó, Macedónia, Szlovákia és Szlovénia* felsőoktatási intézményeiben töltött tanulmányi vagy oktatási célú mobilitási ösztöndíj pályázható a 2016/2017-es tanév őszi félévére.

*Szlovénia kizárólag hallgatókat fogad a Freemover pályázattípusban.

A Freemover pályázatokat július 4-től kezdve lehet feltölteni a www.ceepus.info központi pályázati felületen. A jelentkezés kizárólag online zajlik. A pályázat beadása és a megpályázott időszak kezdete között legalább másfél hónapnak kell lennie.

Bővebb információ a pályázás menetéről, a csatolandó dokumentumokról

Gyakori kérdések a Freemover pályázattípussal kapcsolatban ezen a linken érhetőek el: http://www.tka.hu/palyazatok/605/gyakori-kerdesek

A CEEPUS programban az ösztöndíjat minden esetben a fogadó ország biztosítja a támogatott pályázóknak.

A pályázatok elbírálásával, ösztöndíjazással, kinti tanulmányokkal/oktatással, fogadó intézmény keresésével kapcsolatban a fogadó ország nemzeti irodájánál érdeklődhetnek.

Az ösztöndíjak aktuális összegei, a fogadó országok nemzeti irodáinak elérhetőségei, ill. egyéb hasznos információk a www.ceepus.info központi pályázati felületen az egyes országok linkjeire kattintva találhatók. A Network menüpont alatt az egyes országok aktív CEEPUS kapcsolatokkal rendelkező intézményeinek listája is megtalálható.

Utolsó módosítás: 2016.06.28.