A szakképzés európai hete - 2016

Partner hír | 2016.09.28.

Hír | Szakképzés

Legyen részese ön is a "Szakképzés európai hete" című programsorozatnak!

A szakképzés európai hetét az Európai Bizottság hirdette meg abból a célból, hogy az Európa-szerte megrendezésre kerülő helyi, regionális és nemzeti rendezvények révén vonzóbbá tegye a színvonalas szakismereteket biztosító és minőségi munkahelyek betöltését lehetővé tévő szakoktatást és szakképzést

Mikor rendezik az eseményt?

A szakképzés európai hetének hivatalos megnyitójára december 5-én, Brüsszelben kerül sor. A hét záróeseménye pedig a december 9-én, ugyancsak Brüsszelben megrendezendő díjátadó ünnepség. A hét során egymással párhuzamosan zajlanak majd európai, nemzeti, regionális és helyi szintű események az Unióban és a többi részt vevő országban.

A 2016-ban – vagyis a szakképzés hetén és azt megelőzően – Európa-szerte rendezett sikeres rendezvények kiemelt figyelmet kapnak a közösségi médiában, honlapokon, kiadványokban, videofilmekben és különböző fórumokon.

Milyen módon vehet részt a kezdeményezésben?

Számos esemény/tevékenység alkalmas arra, hogy ismertté és vonzóbbá tegye a szakoktatás és szakképzés terén indított kezdeményezéseit. Merítsen ihletet egyénileg vagy partneri együttműködésben is megvalósítható ötletekből és javaslatokból ide kattintva (pdf).

Felhívjuk figyelmét, hogy tevékenységét a 2016 decemberében megrendezésre kerülő szakképzés európai hete előtt vagy alatt kell lebonyolítania.

További információkat a kezdeményezésről és a jelentkezésről ide kattintva (pdf) olvashat.

Utolsó módosítás: 2016.10.19.