Partner hír | 2023.12.08.

Hír | Ifjúság, EU, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Eljött az idő, amikor végleg bezárták a régi School Education Gateway platformot, amely 2023. november 30-a után már nem érhető el.

Kiadvány | Felnőtt tanulás

Elöregedő társadalmaink kulcsfontosságú kérdéseire keresett választ A Te kincsed - a mi kincsünk című Erasmus+ projekt. Pusztai Gabriellával, a Kunszentmártoni Általános Művelődési Központ igazgatójával és pályázati koordinátorával beszélgettünk.

Kiadvány | Felnőtt tanulás

A múzeum új kiállítások, programok szervezését, a felnőttek, az időskorúak és a fogyatékkal élők számára tartott foglalkozások, workshopok, előadás-sorozatok fejlesztését tűzte ki. Erasmus+ projektjük eredményeiről Koltay Erikával, a Néprajzi Múzeum múzeumpedagógusával beszélgettünk.

Rendezvény | Sport, Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

A Szegedi Tudományegyetem ad otthont november 8-tól 10-ig a Tempus Közalapítvány nemzetközi koordinátori találkozójának. A József Attila Tanulmányi és Információs Központban tartott megnyitón részt vett Lengyel Miklós, a Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkára, prof. dr. Széll Márta, az SZTE stratégiai rektorhelyettese és Bodrogi Richárd, a Tempus Közalapítvány főigazgatója.

Magazin | Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Dr. Fazekas-Vinkovits Ágnes Saroltával, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, Fogyatékosság és Társadalmi Részvétel Intézetének munkatársával szakmai munkásságáról és az inklúziós munka fontosságáról beszélgettünk.

Hír | Sport, Ifjúság, EU, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Elindult az Európai Bizottság nyilvános konzultációja az Erasmus+ programról, melyben 2023. december 8-áig mindenki visszajelzést adhat a program működésével kapcsolatban.