Rendezvény | Ifjúság, Felsőoktatás

Adj hangot az álmaidnak, és indulj el egy új külföldi kalandra! Eseményünkön megoszthatod korábbi izgalmas nemzetközi élményeidet és még több európai uniós lehetőséget ismerhetsz meg. Erasmus+, DiscoverEU vagy ESC résztvevő voltál, és/vagy érdekel valamelyik lehetőség? Csatlakozz!

Magazin | Ifjúság

A DiscoverEU az Erasmus+ 18 éves fiatalokat támogató programja, amely évente két alkalommal várja azok jelentkezését, akik az utazás élményén keresztül szereznének kulturális ismereteket, fejlesztenék nyelvtudásukat  és a sikeres felnőtt élethez szükséges kompetenciáikat, készségeiket. Olyan fiatalok mesélnek élményeikről, akik már éltek a lehetőséggel.

Magazin | Ifjúság, EU

A fiatalok aktív polgári részvétele elengedhetetlen a társadalmi változások, a pozitív társadalmi fejlődés előmozdítása érdekében. Ezt felismerve az Európai Unió tagállamai célul tűzték ki az ifjúság aktív polgári részvételének erősítését, valamint olyan támogató környezet és intézményrendszer kialakítását, mely mindezt elősegíti.

Hír | Ifjúság

2022 az ő évük volt, de fontos, hogy az elkövetkező évek is a fiatalok igényeire reagáljanak. Ez a fő gondolata az Európai Bizottság ifjúság európai évéről szóló közleményének.

Hír | Sport, Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Információs napok, pályázatbeadási határidők, rendezvények és hasznos információk egy helyen. Töltse le a legújabb Erasmus+ órarendet!

Pályázat | Sport, Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet a közalapítvány által kezelt pályázatok bírálatában való részvételre a köznevelés, felsőoktatás, felnőtt tanulás, szakképzés, ifjúság, sport területek valamelyikén dolgozó, tapasztalt szakemberek részére.