Minden kockázatát átvállaljuk: 100% garancia

Nincs veszteni valója, próbálja ki képzéseinket, és ha nem tudtunk újat mondani, vagy nem találja elég hasznosnak a tudásanyagot, akkor a teljes vételárat visszafizetjük!

HOGY MŰKÖDIK A GARANCIA?

Próbálja ki képzéseinket, és ha nem tudtunk újat mondani, vagy nem találja elég hasznosnak a tudásanyagot, akkor a teljes vételárat visszafizetjük! Ehhez csak arra van szükség, hogy 30 napon belül jelezze igényét!

A fenti garancia érvényesítéséhez két dolognak kell megfelelnie: 

  • résztvevőként a képzés minden tanóráján hiánytalanul meg kell jelennie;
  • a kurzushoz kapcsolódó házi feladatokat színvonalas módon el kell készítenie.

Ha bármi miatt úgy érzi, hogy nem kapott értéket a pénzéért, akkor sem veszített semmit - ebben az esetben ugyanis visszakapja a pénzét.

Ismerje meg képzési kínálatunkat!>>

A képzéseink azoknak szólnak, akik tudják, hogy a szakmai fejlődés nem jár idő, pénz és szellemi befektetés nélkül. Mi, a Tempus Közalapítvány képzési egységének munkatársai közel másfél évtizede képezzük magunkat, és dolgozunk nap mint nap azért, hogy Önnek olyan szolgáltatást nyújtsunk, amelyre teljes pénzügyi garanciát is vállalunk.

Mi olyanokkal dolgozunk együtt, akik tudják, hogy személyes és szakmai fejlődésükkel versenyelőnyhöz jutnak a piacon.

Képzéseink azoknak szólnak, akik tudják, hogy a képzett munkavállaló képes hatékonyabbá tenni magát és másokat.

Gondolja át még egyszer! A képzett munkavállaló hatékonyabbá, magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá válhat, továbbá elismerést szerezhet az intézmény / szervezet számára.

Ismerje meg képzési kínálatunkat!>>

Utolsó módosítás: 2018.10.03.