Munkatársak

FARKAS BERTALAN PÉTER

képzőközpont-vezető

Amióta 2010-ben pedagógusként a pályára léptem, azon dolgozom, hogy apró lépésekben, egy-egy kisebb vagy nagyobb eredmény hatására jobbá váljék az aktuális oktatási-tanulási környezet, amelyre éppen hatásom volt. Hiszem, hogy az oktatást, és annak főszereplőit, a gyerekeket és a pedagógusokat főképp lokális eredmények, sikerek, egyéni és csoportos élmények teszik gazdagabbá, teljesebbé.

A Tempus Közalapítvány Tudásmenedzsment csoportjának és Képzőközpont vezetőjeként is az a célom, hogy munkatársaimmal együtt új képzések fejlesztésével és szervezésével, illetve hazai és nemzetközi projektekben való részvételemmel aktívan hozzájáruljak a hazai oktatás szereplőinek sikerességéhez, tanulásukhoz, fejlődésükhöz.

Bízom benne, hogy munkám elősegíti a csoport hosszútávú fejlődését és erőfeszítéseim tovább gazdagítják azt a szakterületet, a pedagógiát és a neveléstudományt, amelyet hivatásomnak tartok.

Kapcsolat:

E-mail: bertalanpeter.farkas@tpf.hu
Telefon: +36 1 237 1300 /120 mellék


JAKAB ERIKA

képzési koordinátor

2008 óta dolgozom a Tempus Közalapítványnál. Az Európai Bizottság által támogatott LLP program háttértámogatása után szakpolitikai témájú, nemzetközi projektek megvalósításában vettem részt. A Tudásmenedzsment csoport tagjaként 2010 óta foglalkozom köztisztviselőknek, oktatási szakembereknek szóló felnőttképzésekkel, pedagógus-továbbképzésekkel. Az elmúlt években tapasztalatot szereztem oktatási témájú konferenciák, műhelyek szervezésében is.

A résztvevők egyéni igényeire épülő képzések szervezésével kapcsolatos napi munkám során támaszkodni tudok a felnőttképzési területen végzett tanulmányaimra, valamint arra a szemléletmódra, amit kulturális antropológusként folytatott egyetemi tanulmányaim során elsajátítottam.

2019-től képzési koordinátorként csoportos képzésekkel, illetve képzésfejlesztéssel foglalkozom. Bármilyen, a képzéseinkkel kapcsolatos kérdésben szívesen állok rendelkezésükre.

Kapcsolat:

E-mail: erika.jakab@tpf.hu 
Telefon: +36-1-237-1300/563-as mellék

Utolsó módosítás: 2020.09.21.