Hatékony kommunikáció és prezentáció

Hatékony kommunikáció és prezentáció kurzus négyszemközti videós visszacsatolással! A 20 tanórás, csoportos tanácsadással egybekötött képzés során lehetősége nyílik prezentációs készségének fejlesztésére, önértékelésre.

20 órás, egyéni tanácsadással egybekötött képzés

  • Munkája során rendszeresen tárgyal ügyfelekkel, partnerekkel? Szeretne velük minél hatékonyabban együttműködni?
  • Szeretné tudni, hogy miként lehet egy fontos összejövetelen összeszedetten felszólalni, gondolatokat kifejteni, elképzeléseket a hallgatóság elé tárni?
  • Szeretné céljai eléréséhez mások támogatását megnyerni?
  • Szívesen fejlődne annak érdekében, hogy saját és szervezete érdekeit magabiztosan tudja érvényesíteni?

 

A Tempus Közalapítvány Hatékony kommunikáció és prezentáció címmel 20 tanórás továbbképzést indít, melyben lehetősége nyílik prezentációs készségének fejlesztésére, annak értékelésére.

Kiknek szól a képzés?

Hatékony kommunikáció és prezentáció: kommunikációs és prezentációs készségek fejlesztése bárkinekA tréninget mindazoknak ajánljuk, akik munkájuk és mindennapi életük során már szembesültek a hatékony információátadás fontosságával és esetleges nehézségeivel, így annak tudatos használatát a gyakorlatban is fejleszteni kívánják.

A képzés célja, hogy

  • a résztvevők elsajátítsák az alapvető prezentációs, előadói, technikai készségeket;
  • a megszerzett ismeretek és készségek segítségével hatékonyan tudják a szóbeli kommunikációban képviselni a céges, illetve saját érdekeket, értékeket, üzeneteket, valamint
  • tökéletesítsék azokat az eszközöket, amelyek hatásossá tesznek egy előadást, és fejlesszék ezen eszközök tudatos használatát.

Miben különleges ez a tanfolyam?
A foglalkozások során az üzleti szektor gyakorlott trénerei segítik az Ön fejlődését, akik hosszú évek óta dolgoznak nagyvállalatok vezető munkatársainak, értékesítőinek személyes fejlesztésén. A foglalkozások nagyon intenzívek, a rövid elméleti alapozások, a jó gyakorlatok bemutatása után a résztvevők rögtön átültethetik a gyakorlatba a hallottakat: ők maguk prezentálnak. A résztvevők prezentációit a trénerek videófelvételen rögzítik, majd egy külön térben személyes visszacsatolást adnak.

Praktikus információk:

A képzés nyelve magyar vagy angol, a megbízó kérésétől függően.

Módszertan:

A képzést két tréner vezeti. A képzés során jó gyakorlatok bemutatását követően a résztvevők maguk is prezentálnak különböző témákban. A prezentációkat videófelvételre rögzítik, és azokat a résztvevők az egyik trénerrel személyesen elemzik. Így az esetleges hibák tudatosulnak és javításra kerülnek. A képzés tematikáját igény esetén el tudjuk küldeni az érdeklődőnek!

Tanúsítvány:

A képzés sikeres elvégzését követően a Tempus Közalapítvány magyar-angol nyelvű tanúsítványt állít ki a résztvevők számára.

A képzés beosztása:

A képzés jelenleg csoportos megrendelés esetén érhető el, és az ország területén bárhol, a megbízó által kért időpontban indítjuk.

Angol nyelvű, illetve az ország egyéb területeire megrendelt képzés esetében egyedi árajánlatot teszünk, a megrendelő igényeit szem előtt tartva.

A kurzus a Nemzeti Munkaügyi Hivatal mint állami szakképzési és felnőttképzési szerv által engedélyezett felnőttképzési továbbképzés, melynek nyilvántartási száma E-000576/2014/D001. A nyilvántartásba vétel időpontja: 2014 augusztusa.

Kérdése van? Kíváncsi a részletekre?

Kérdéseivel forduljon bátran munkatársunkhoz az alábbi elérhetőségeken:

kepzes{kukac}tpf.hu

06-1-237-1300

VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT!

 

Utolsó módosítás: 2019.04.09.