Tervezd meg a karriered!

Tanácsok, tippek és ötletek

2015 | Kézikönyvek, módszertani gyűjtemények, Europass

Milyen a jó motivációs levél? Hogyan kerüljem el a közhelyeket az önéletrajzomban? Hogyan készüljek fel az állásinterjúra?

Ilyen és hasonló kérdések sokaságát kapjuk az állásbörzéken és rendezvényeken, ahol az Europass dokumentumok bemutatása mellett ezekre is válaszolunk munkatársaimmal. Egy ilyen rendezvényen született meg az ötlet, hogy indítsunk egy sorozatot a feltett kérdések alapján az Europass honlapon is. „A Karriertanácsadó válaszol…” sorozatunk népszerűsége már harmadik éve töretlen a honlapon. Szakértőink segítségével utánajártunk annak, hogy milyen pályakezdőként a munkaerőpiacon, hogyan is zajlik a kiválasztás folyamata, mi a sikeres kapcsolatépítés titka és hogyan lehet összegezni a saját kompetenciáinkat. Sorozat sikerén felbuzdulva egy kiadványba rendeztük az elmúlt három évben megjelent cikkeket.

A tanácsadást gyakorlati és praktikus oldaláról közelítjük meg, így a sorozat cikkei olyan témákat dolgoznak fel, amikkel mindennapi munkánk során találkoztunk és fontosnak ítéltünk.

A kiadvány pdf formátumban letölthető itt (5,42 MByte)