Hubert Curien - Balaton Program

A pályázat háttere:

A Tempus Közalapítvány és a francia Külügyminisztérium (MEAE), valamint a francia Felsőoktatási, Kutatási és Innovációs Minisztérium (MESR) felhívást tesz közzé magyar-francia kétoldalú, két év időtartamra szóló projektek megvalósítására a társadalomtudományok terén.

A pályázásra jogosultak köre:

A Balaton Program – Programme Hubert Curien keretében magyarországi felsőoktatási intézmények tanszékei, intézetei, kutatócsoportjai, valamint kutatóintézetek vagy felsőoktatási intézménnyel társult cégek jelentkezését várjuk, akik francia partnerükkel közös együttműködést kívánnak megvalósítani.

A program célja:

A program célja kiemelkedő kutatási projektek létrehozása. Előnyt élveznek az új együttműködések, és fiatal kutatók és doktoranduszok közreműködése.

Támogatás összege:

A támogatás maximálisan elnyerhető összege a magyar partner részére projektenként évi 500.000,- forint, a két évre összesen 1.000.000,- forint.

Részletes pályázati felhívás

A Hubert Curien-Balaton program koordinátora francia részről:

Kemele-Vandlik Ariadné
Tudományos és egyetemközi együttműködési referens
Budapesti Francia Intézet
Telefon: 489-4261
E-mail: a.vandlik@inst-france.hu 

A program társadalomtudományi együttműködések területének koordinátora magyar részről:

Hernádi Anna
Állami és államközi ösztöndíjak csoportvezető
Felsőoktatási Igazgatóság
Tempus Közalapítvány
Telefon: 237 13 00/162. mellék
E-mail: anna.hernadi@tpf.hu

A Hubert Curien - Balaton Programban részt vevő francia partnerek részére további információ és az online jelentkezési felület elérhető az alábbi honlapon: http://www.campusfrance.org/fr/balaton

 

Utolsó módosítás: 2021.07.21.