A Campus Mundi program 9,2 milliárd forinttal támogatja a magyar felsőoktatás nemzetközi versenyképességének fejlesztését a 2016-2021 közötti időszakban. A program egyrészt a hallgatói mobilitást támogatja, másrészt a felsőoktatási intézmények nemzetközi szerepének, elismertségének növeléséhez járul hozzá.

Campus Mundi ösztöndíjak

A Campus Mundi ösztöndíjprogram háromféle ösztöndíjat kínál a világ szinte bármely országába:

A Campus Mundi rövid tanulmányút ösztöndíj 2021-ben lezárult. Összegyűjtöttük a pályázatban 2016 óta részt vett hallgatók élményeit, tudományos és ismeretterjesztő publikációit. Izgalmas úticélok és érdekes statisztikai adatok a Campus Mundi rövid tanulmányútról IDE kattintva érhetők el.

 

A Campus Mundi program a járványhelyzetben sem állt le! Tanulás céljából jelenleg is ki lehet utazni 42 országba!

                   

 

Új pályázati felület készült a Campus Mundi hallgatói ösztöndíj pályázatok benyújtására

A Campus Mundi pályázatok benyújtására szolgáló új pályázati honlap fejlesztése keretében immár mindegyik pályázattípusra elkészült a pályázatok benyújtására szolgáló felület, így a https://mundi.scholarship.hu oldalon várjuk a pályázatokat. 

Az új felület a pályázati adatok megadásán túl a pályázati dokumentumok feltöltésére  és szerződéskötésre is szolgál. A benyújtott pályázatokat a Tempus Közalapítvány munkatársai értékelik a pályázatok beérkezésének sorrendjében. Döntést a Tempus Közalapítvány kuratóriuma hoz várhatóan a pályázatok benyújtásától számított 2 hónapon belül.

 

Pályázattípusok

Utolsó módosítás: 2021.03.16.

Campus Mundi ösztöndíj külföldi részképzéshez

Következő határidő: folyamatos

A pályázati felület 2021. augusztus 31-én 23:00 óráig, vagy a rendelkezésre álló keretösszeg kimerüléséig elérhető - ez utóbbi esetben a kiíró fenntartja magának a jogot a pályázat azonnali hatályú felfüggesztésére.

Részletek

Campus Mundi ösztöndíj külföldi szakmai gyakorlathoz

Következő határidő: folyamatos

A 2021/2022. tanévi felhívások meghirdetésével egy időben a 2020/2021. tanévi pályázási lehetőséget lezárjuk. A 2021/2022. őszi tanévi kiutazásokra pályázatot folyamatosan lehet benyújtani 2021. október 31-ig, vagy a rendelkezésre álló keretösszeg kimerüléséig – ez utóbbi esetben a kiíró fenntartja magának a jogot a pályázat azonnali hatályú felfüggesztésére.

Részletek