Az Erasmus+ köznevelési szektorban köznevelési intézmények munkatársak mobilitása és Iskolai-, óvodai stratégiai partnerségi pályázattípusban támogatott pályázatok listája

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ, KEDVES JÖVŐBELI PÁLYÁZÓ!

A legfrissebb pályázáshoz szükséges információkért kattintson új weboldalunkra: Erasmusplusz \ Köznevelés Erasmus+ | Tempus Közalapítvány

Erasmus-akkreditáció a köznevelés területén (KA120)

A 2020. október 29-i határidőre beérkezett köznevelési akkreditációs pályázatok eredményei

Akkreditált intézmények listája


 

Erasmus-akkreditáció a köznevelés területén (KA101)

A 2020. február 11-i határidőre beérkezett köznevelési mobilitási pályázatok eredményei

Támogatott és tartaléklistás intézmények listája

A 2019. február 12-i határidőre beérkezett köznevelési mobilitási pályázatok eredményei

Támogatott és tartaléklistás intézmények listája

A 2018. február 1-i határidőre beérkezett köznevelési mobilitási pályázatok eredményei

Támogatott és tartaléklistás intézmények listája

A 2017. február 2-i határidőre beérkezett köznevelési mobilitási pályázatok eredményei

Támogatott és tartaléklistás intézmények listája

A 2016. február 2-i határidőre beérkezett köznevelési mobilitási pályázatok eredményei

Támogatott és tartaléklistás intézmények listája

A 2015. március 4-i határidőre beérkezett köznevelési mobilitási pályázatok eredményei

Támogatott és tartaléklistás intézmények listája

A 2014. március 24-i határidőre beérkezett közoktatási mobilitási pályázatok eredményei

Támogatott és tartaléklistás intézmények listája

 

KA2 - Stratégiai partnerségek 

A 2020. október 29-i határidőre beérkezett köznevelési KA226-os pályázatok eredményei

Támogatott intézmények listája - KA226

A 2020. október 29-i határidőre beérkezett köznevelési KA227-es pályázatok eredményei

Támogatott intézmények listája - KA227

A 2020. április 23-i határidőre beérkezett magyar koordinációjú Iskolai, óvodai partnerségek pályázatok eredményei
Koordinátori Iskolai, óvodai partnerségek pályázatok végeredménye (KA229-es pályázatok) (2020.08.13.) A végeredményről minden magyar koordinátor intézményt levélben is értesítünk augusztus második felében. Kérjük, hogy értesítsék a partnereiket a végeredményről. A listán nem szereplő magyar koordinációjú pályázatok sajnos nem részesültek támogatásban.

A külföldi nemzeti irodákhoz a 2020. április 23-i határidőre benyújtott Iskolai, óvodai partnerségek pályázatok támogatott magyar partner intézményei (KA229-es pályázatok) (2020. 08. 13.)
A partnerként részt vevő magyar intézmények esetében a pályázatok végeredményéről hivatalos értesítést kizárólag a pályázatokat elbíráló koordinátor nemzeti irodák küldenek a partnerségek koordinátorainak. Bővebb információért, kérjük, a koordinátorintézményüknél érdeklődjenek.

A 2020. április 23-i határidőre beérkezett magyar koordinációjú vegyes intézményi összetételű köznevelési pályázatok eredményei

Vegyes intézményi összetételű köznevelési stratégiai partnerségek (KA201-es pályázatok) (2020.08.25.) 


A 2019. március 26-i határidőre beérkezett magyar koordinációjú Iskolai, óvodai partnerségek pályázatok eredményei  

Koordinátori Iskolai, óvodai partnerségek pályázatok végeredménye (KA229-es pályázatok) (2019.07.24.) A  végeredményről minden magyar koordinátor intézményt levélben is értesítünk legkésőbb 2019. augusztus 15-ig. Kérjük, hogy értesítsék a partnereiket a végeredményről. A listán nem szereplő magyar koordinációjú pályázatok sajnos nem részesültek támogatásban.

A külföldi nemzeti irodákhoz a 2019. március 26-i határidőre benyújtott Iskolai, óvodai partnerségek pályázatok támogatott magyar partner intézményei (KA229-es pályázatok) (2019. 07. 24.)

partnerként részt vevő magyar intézmények esetében a pályázatok végeredményéről hivatalos értesítést kizárólag a pályázatokat elbíráló koordinátor nemzeti irodák küldenek a partnerségek koordinátorainak. Bővebb információért a koordinátor intézményüknél érdeklődjenek.
támogatott magyar koordinátor és partner intézmények támogatási szerződéseit legkésőbb 2019. augusztus 31-ig igyekszünk eljuttatni e-mailben. 

A 2019. március 26-i határidőre beérkezett magyar koordinációjú vegyes intézményi összetételű köznevelési pályázatok eredményei
Vegyes intézményi összetételű köznevelési stratégiai partnerségek (KA201-es pályázatok) (2019.07.12.)


 

A 2018. március 23-i határidőre benyújtott magyar koordinációjú Iskolai, óvodai partnerségi pályázatok eredményei 

Koordinátori Iskolai, óvodai partnerségek pályázatok végeredménye

A végeredményről természetesen minden magyar koordinátor intézményt levélben is értesítünk legkésőbb 2018. augusztus 24-ig. Kérjük, hogy értesítsék a partnereiket a végeredményről.

A listán nem szereplő magyar koordinációjú pályázatok sajnos nem részesültek támogatásban.

A külföldi nemzeti irodákhoz a 2018. március 23-i határidőre benyújtott Iskolai, óvodai partnerségek pályázatok támogatott magyar partner intézményei (2018. 08. 24.)
A partnerként részt vevő magyar intézmények esetében a pályázatok végeredményéről hivatalos értesítést kizárólag a pályázatokat elbíráló koordinátor nemzeti irodák küldenek a partnerségek koordinátorainak. Bővebb információért a koordinátor intézményüknél érdeklődjenek.
A támogatott magyar koordinátor és partner intézmények támogatási szerződéseit legkésőbb 2018. augusztus 31-ig igyekszünk eljuttatni e-mailben. 

A 2018. március 21-i határidőre beérkezett magyar koordinációjú köznevelési pályázatok eredményei

Köznevelési stratégiai partnerségek (KA201-es pályázatok) (2018.07.20.)


A 2017. március 29-i határidőre beérkezett magyar koordinációjú köznevelési pályázatok eredményei

Köznevelési stratégiai partnerségek (KA201-es pályázatok) (2017.07.12.)
A listákon nem szereplő magyar koordinációjú pályázatok sajnos nem részesültek támogatásban.

A 2017. március 29-i határidőre beérkezett magyar koordinációjú Iskolai, óvodai stratégiai partnerségi pályázatok eredményei 
Iskolai-, óvodai stratégiai partnerségek (KA219-es pályázatok) (2017.07.27.)
A végeredményről és a bírálatról természetesen minden magyar koordinátor intézményt levélben is értesítünk legkésőbb 2017 augusztus közepéig. Kérjük, hogy az Iskolai, óvodai stratégiai partnerségek pályázattípus koordinátorai partnereiket értesítsék az eredményről. Amennyiben partnerek valamely külföldi nemzeti irodához benyújtott pályázatban, a végeredményről partnerségük külföldi koordinátoránál érdeklődjenek. 

A külföldi nemzeti irodákhoz a 2017. március 29-i határidőre benyújtott Iskolai, óvodai stratégiai partnerségek pályázatok támogatott magyar partner intézményei (2017. 08. 15.)
A partnerként részt vevő magyar intézmények esetében a pályázatok végeredményéről hivatalos értesítést kizárólag a pályázatokat elbíráló koordinátor nemzeti irodák küldenek a partnerségek koordinátorainak. Bővebb információért a koordinátor intézményüknél érdeklődjenek.
Az elnyert támogatásra a Tempus Közalapítvánnyal köt szerződést intézményük, melyet augusztus végén - szeptember elején juttatunk el Önöknek e-mailben.


A 2016. március 31-i határidőre beérkezett magyar koordinációjú köznevelési pályázatok eredményei

A listákon nem szereplő magyar koordinációjú pályázatok sajnos nem részesültek támogatásban. A végeredményről részletesen minden intézményt levélben tájékoztatunk legkésőbb 2016 augusztus végéig.
A Iskolai-, óvodai stratégiai partnerségek koordinátorait kérjük, hogy az elektronikusan kiküldött értesítés alapján tájékoztassák az együttműködésben részt vevő partnereket az eredményről és az elnyert támogatás összegéről.

A külföldi nemzeti irodákhoz a 2016. március 31-i határidőre benyújtott Iskolai, óvodai stratégiai partnerségek pályázatok támogatott magyar partner intézményei (2016.08.24.)

A pályázatok végeredményéről hivatalos értesítést kizárólag a pályázatokat elbíráló koordinátor nemzeti irodák küldenek a partnerségek koordinátorainak. Bővebb információért a koordinátor intézményüknél érdeklődjenek.

Az elnyert támogatásra a Tempus Közalapítvánnyal köt szerződést intézményük, melyet szeptember első felében juttatunk el Önöknek e-mailben. 


A 2015. március 31-i határidőre beérkezett magyar koordinációjú köznevelési pályázatok eredményei

A listákon nem szereplő magyar koordinációjú pályázatok sajnos nem részesültek támogatásban. A végeredményről részletesen minden intézményt levélben tájékoztatunk 2015 augusztusának utolsó teljes hetében.


A 2014. április 30-i határidőre beérkezett magyar koordinációjú közoktatási pályázatok eredményei

Utolsó módosítás: 2022.11.10.