ERASMUS+ PÁLYÁZATÍRÓ SZEMINÁRIUM – ERASMUS+ FELSŐOKTATÁSI FEJLESZTÉSI PROJEKTEK (CAPACITY BUILDING IN HIGHER EDUCATION)

Az Erasmus+ programot Magyarországon koordináló Tempus Közalapítvány a felsőoktatási szektorban tervezett, fent megjelölt pályázattípushoz kapcsolódóan nyílt konzultációs műhelyt szervez. A rendezvényen áttekintjük a pályázat megírásához szükséges legfontosabb tudnivalókat, bemutatjuk a pályázati űrlapokat és mellékleteket, illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit.

Időpont: 2018.12.10. 10.00-14.00-ig
Helyszín: Tempus Közalapítvány 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet)

KINEK SZÓL EZ A NAP?

Az adott pályázattípusra jelentkezők pályázatíró szemináriumon való részvételének előfeltétele, hogy a résztvevők előzetes ismeretekkel rendelkezzenek a 2019-es Erasmus+ Pályázati útmutató vonatkozó részeit illetően. 

A szemináriumra kizárólag azok jelentkezését várjuk, akik már kész projekttervvel rendelkeznek és a pályázat benyújtásához várnak segítséget. Kérjük, hogy a jelentkezés alkalmával foglalja össze röviden a projekttervet, illetve küldje el részünkre a felmerült kérdéseit.

PROGRAM

9.45-10.00 Regisztráció
10.00-12.00 Konzultáció 1. rész
12.00-12.45 Szünet
12.45-14.00 Konzultáció 2. rész

Háttéranyagként ajánljuk a 2018. októberi információs nap (Tematikus nemzetközi együttműködések, fejlesztések c. információs nap) anyagainak tanulmányozását. Hasznos továbbá a 2017-ben megtartott nemzetközi tájékoztató nap előadásainak áttekintése is (link).

A pályázatokról részletesebb információt a brüsszeli Végrehajtó Ügynökség oldalán is találhatnak >>

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Utolsó módosítás: 2018.11.27.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány