PÁLYÁZATÍRÓ SZEMINÁRIUM – ERASMUS+ FELSŐOKTATÁSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK

Közös curriculum kidolgozására szeretnének pályázni partnereikkel? A munkaerőpiaci igényeknek való megfelelés biztosítása érdekében közös tanulmányi programok és közös tantervek kidolgozását tervezik partnereikkel? Szeretnék a tanulási módok nagyobb választékát használni? Innovatív oktatásfejlesztő ötlettel rendelkeznek? Ha a fenti kérdések közül legalább egyre igen a válasza, a Tempus Közalapítvány Önt is várja az Erasmus+ felsőoktatási stratégiai partnerségek keretében szervezett pályázatíró szemináriumra.

Időpont: 2019.01.21. 10.00-16.00
Helyszín: Tempus Közalapítvány 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet)

Az Erasmus+ programot Magyarországon koordináló Tempus Közalapítvány a felsőoktatási szektorban tervezett stratégiai partnerségek pályázattípushoz kapcsolódóan pályázatíró szemináriumot szervez. A rendezvényen áttekintjük a pályázat megírásához szükséges legfontosabb tudnivalókat, bemutatjuk a pályázati űrlapot és mellékleteit, nyertes pályázók tapasztalatait hallgatjuk meg illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit.

A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. Fontosnak tartjuk, hogy minden új és régi pályázó intézmény

  • átfogó képet kapjon az Erasmus+ Stratégiai partnerségek pályázattípusról,
  • megismerkedjen a 2019. évi pályázati dokumentációval,
  • pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

A rendezvény során előadásokkal és csoportos munkával is segítjük a résztvevők tájékozódását.

KINEK SZÓL EZ A NAP?

A pályázatíró szemináriumon való részvétel előfeltétele, hogy a résztvevők előzetes ismeretekkel rendelkezzenek a 2019-es Erasmus+ Pályázati útmutató vonatkozó részeit illetően.

A szemináriumra kizárólag azok jelentkezését várjuk, akik már kész projekttervvel rendelkeznek és a pályázat benyújtásához várnak segítséget. Kérjük, hogy a jelentkezés alkalmával foglalja össze röviden a projekttervet, illetve küldje el nekünk a felmerült kérdéseit.

Program (az elhangzott előadások prezentációi a linkeken elérhetők)

9.45 – 10.00       Regisztráció

10.00 – 10.05    Köszöntő

10:00 – 11:30    A felsőoktatási stratégiai partnerségek alapelvei, az űrlap kitöltése

11:30 – 11:45     Szünet

11:45 – 12:45    Jó gyakorlatok bemutatása

12:45 – 13:30    Ebédszünet

13:30 – 15:00    Pénzügyi konzultáció

15:00 – 15:30     Kérdések

További hasznos linkek:

A Tempus Közalapítvány munkatársai a tavalyi évben „A motivációtól az ötletig – a pályázattervezés mérföldkövei”, valamint „Az ötlettől a projektig – a pályázattervezés mérföldkövei” címmel bevezető rendezvényeket tartottak annak érdekében, hogy a pályázatok az eddigieknél jobban illeszkedjenek a program elvárásaihoz és a felhívásban megfogalmazott európai uniós célokhoz és stratégiákhoz. A rendezvények előadásainak anyagai a honlapunkon, a rendezvények menüpont alatt elérhetők el. Segítséget nyújthatnak a pályázat előkészítésében.

Erasmus+ Programme Guide 2019

Hivatalos pályázati felhívás

A pályázattípus további részletei és értékékelési szempontjai

Pályázati dokumentumok 2019

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de 2019. január 17-ig elküldött előzetes regisztráció szükséges.

A szemináriumon résztvevők száma korlátozott, 70 jelentkezőnek tudunk helyet biztosítani. Túljelentkezés esetén fenntartjuk a jogot, hogy azon résztvevőket fogadjuk, akik már konkrét projektötlettel rendelkeznek. Jelentkezése elfogadásáról vagy elutasításáról e-mailben visszajelzést küldünk.

A rendezvény vendéglátást nem tartalmaz, az épület földszintjén étterem üzemel.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy regisztrálni csak a weboldalon lehet, e-mailben küldött regisztrációkat nem tudunk elfogadni!

Utolsó módosítás: 2019.01.22.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány