DAAD Információs Nap

Tájékoztató a DAAD 2020-2021-es ösztöndíjairól

Időpont: 2019.10.08. 16:00-17:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (6. emelet, Brüsszel terem)

A Német Felsőoktatási Információs Központ (DAAD) magyar nyelvű tájékoztatót tart felsőoktatási hallgatóknak és felsőoktatási oktatóknak szóló németországi ösztöndíjairól, amelyre szeretettel vár minden érdeklődőt! Az előadás során bemutatásra kerülnek a hallgatók által megpályázható 4 hetes nyári egyetemi ösztöndíjak, a 12-24 hónapos mesterképzési és kutatói ösztöndíjak, valamint a felsőoktatási oktatóknak szóló 3 hónapos kutatói/alkotói ösztöndíjak is.

Kérjük, hogy a regisztráció kitöltésével jelezze részvételi szándékát a rendezvényen.

Jelentkezési határidő: 2019. október 7.

További információ: http://www.daad.info.hu/mstipendiendaad.html 


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Tanintézmény*


Melyik ösztöndíjprogram érdekli?*


A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2019.09.12.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány