Erasmus+ pályázatíró szeminárium - felnőtt tanulási mobilitási pályázatok

Ismerje meg az Erasmus+ mobilitási pályázatokat! Hatékony projekttervezés, pályázati dokumentáció, pénzügyi és adminisztrációs szabályok - felnőtt tanulási projektekre fókuszálva.

Időpont: 2019.12.05. 10:00-16:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.

Szemináriumaink a 2020-as mobilitási pályázatok elkészítésében nyújtanak praktikus segítséget leendő pályázóinknak.

A pályázatíró szeminárium célja, hogy a pályázók átfogó képet kapjanak az Erasmus+ felnőtt tanulási mobilitási pályázattípusról, megismerkedjenek a pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

Bemutatjuk a pályázat lényegi elemeit, a támogatandó projekt tervezésétől kezdve az olyan hasznos információkig, mint például a költségtervezés vagy az űrlapok kitöltése, ami hazatérve nagyban megkönnyíti majd a pályázatok megírását.

Program:

9:30-10:00 Érkezés, regisztráció
10:00-12:30
12:30-13:15 Ebédszünet
13:15-16:00

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével.

A regisztráció határideje: 2019. 12. 04. 12 óra.

Budapesten, november 27-én is tartunk pályázatíró szemináriumot, melynek tartalma megegyezik jelen rendezvény tartalmával. Kérjük, válassza az Önnek megfelelő időpontot.

A rendezvény ellátást nem tartalmaz.

A felnőtt tanulási mobilitási pályázatok felnőttkori tanulással foglalkozó szervezetek munkatársainak szakmai fejlődését támogatják nemzetközi tanulmányutakkal. A felnőttkori tanulás, amelyhez az adott munkatársak hozzájárulnak, történhet formális, nemformális és informális keretek között, amennyiben általános készségfejlesztésre (pl. alapkészség fejlesztés) és nem munkakör betöltésére jogosító képzésre irányul. Nem tartozik a felnőtt tanulási pályázatok körébe például a pedagógus továbbképzés (köznevelés), a hazai értelmezés szerinti szakmai végzettséget adó felnőttképzés (szakképzés). További segédlet a felnőttkori tanulás értelmezéséhez ide kattintva érhető el.

A 2020-as pályázati kiírás várhatóan novemberben jelenik meg. Addig is a 2019-es pályázati felhívás és dokumentumok, amelyek ide kattintva elérhetőek a honlapunkon, támpontot adhatnak a tervezéshez.

Utolsó módosítás: 2019.12.20.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány