Erasmus+ pályázatíró szeminárium - Szakképzési mobilitási pályázatok - Budapest

Ismerje meg az Erasmus+ mobilitási pályázatokat! Hatékony projekttervezés, pályázati dokumentáció, pénzügyi és adminisztrációs szabályok - szakképzési projektekre fókuszálva.

Időpont: 2019.12.05. 10:00-16:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (6. emelet, Brüsszel terem)

Szemináriumaink a 2020-as mobilitási pályázatok elkészítésében nyújtanak segítséget leendő pályázóinknak. A szakképzési mobilitási projektek keretében a szakképzési tanulók külföldi szakmai gyakorlatra mehetnek, az oktatók külföldi szakmai tanulmányúton vehetnek részt.

A pályázatíró szemináriumok célja, hogy a pályázók átfogó képet kapjanak az Erasmus+ mobilitási pályázattípusról, megismerkedjenek a pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. Munkatársaink praktikus segítséget nyújtanak a pályázóknak:

  • bemutatjuk a pályázat lényegi elemeit, a támogatandó projekt tervezésétől kezdve a praktikus információkig, mint például a költségtervezés vagy az űrlapok kitöltése,
  • szakmai területek szerint ismertetjük az egyes területekre vonatkozó speciális tudnivalókat. 

A rendezvény interaktív, az előadások mellett kiscsoportos munkában, közösen gondoljuk át a legfontosabb kérdéseket, ami hazatérve nagyban megkönnyíti majd a pályázatok megírását. 

A program:

9:30-10:00 Regisztráció
10:00-12:00
12:00-13:00 Ebédszünet
13:00-16:00

További szakképzési mobilitási pályázatíró szemináriumok:
2019. december 3. Budapest, Tempus Közalapítvány

A fenti rendezvények tartalma megegyezik, kérjük, válassza az Önnek megfelelő időpontot és helyszínt.

A 2019. december 3-i és 5-i rendezvényeinkre elsődlegesen az újonnan pályázó intézmények képviselőit várjuk.

December 11-12-én kétnapos szemináriumot tartunk, melyek célja, hogy a résztvevők gyakorlati jártasságot szerezzenek tanulási eredmény alapú munkaprogramok írásában és azok mérési-értékelési kritériumainak kidolgozásában.

Tapasztalt pályázóknak a 2020. január 9-i webináriumon való részvételt ajánljuk.

Az Erasmus+ Szakképzési mobilitási tanúsítvánnyal rendelkező intézményeknek külön rendezvényt szervezünk, amelyről e-mailben kapnak tájékoztatást az érintettek.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével. A regisztráció határideje: 2019. november 28. 12 óra.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényen ellátást nem biztosítunk.

A 2020. évi pályázati kiírás részleteit itt keresse a honlapunkon: www.erasmusplusz.hu

Utolsó módosítás: 2019.12.16.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány