Erasmus+ pályázatíró szeminárium - Szakképzési stratégiai partnerségek - Innováció fejlesztési típusú projektek

A szakképzési stratégiai partnerségek pályázattípus célja az egymástól tanulás, a jó gyakorlatok cseréje, a nemzetközi együttműködések megalapozása és kibővítése, az innovációk fejlesztésének, átvételének vagy alkalmazásának támogatása intézményi, helyi, regionális, nemzeti vagy európai szinten.

Időpont: 2020.01.15. 10:00 - 17:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest. Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet)

A pályázatok beadási határideje: 2020. március 24. déli 12:00 (brüsszeli és budapesti helyi idő szerint)

A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti az innováció fejlesztési típusú pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. Fontosnak tartjuk, hogy minden új pályázó intézmény átfogó képet kapjon az Erasmus+ Stratégiai partnerségek pályázattípusról, megismerkedjen a 2020. évi pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. A rendezvény során előadásokkal és csoportos munkával is segítjük a résztvevők tájékozódását.

A pályázatíró szemináriumon való részvételhez ajánlott, hogy a résztvevők ismerjék a 2020-as Erasmus+ útmutató stratégiai partnerségekre vonatkozó részeit.

A stratégiai partnerségi  szakképzési pályázatíró szemináriumok időpontjai:

Elhangzott előadások:

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével.

Utolsó módosítás: 2020.01.17.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány