Nyílt konzultációs műhely - Erasmus+ stratégiai partnerségek - Szakképzés

Az Erasmus+ szakképzési stratégiai partnerségek keretében 2020.03.24. határidőig pályázni kívánó szervezetek számára nyílt konzultációs műhelyt szervezünk mintegy 2-3 órás időkeretben.

Időpont: 2020.02.20. 14:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet, Athén terem)

Műhelymunkára hívjuk mindazokat, akiknek a tájékoztató rendezvényeinket követően további kérdéseik merültek fel a pályázattípussal kapcsolatban, többet szeretnének tudni a pályázat benyújtásának folyamatáról, vagy további útmutatásra van szükségük pályázatuk kidolgozásában.

A konzultációs műhely alkalmával nem lesznek előadások, a pályázók nyílt fórumon, csoportos konzultációs jelleggel tudják kérdéseiket feltenni, egymást is segítve a pályázati folyamatban. Várjuk kérdéseiket a pályázat megírásához szükséges tudnivalókkal, a pályázati űrlappal, mellékletekkel kapcsolatban. A nyílt konzultációs alkalom kiváló lehetőség arra, hogy a benyújtás előtti kérdéseikre választ kapjanak.

Korábbi rendezvényeink anyagai elérhetőek az alábbi linkeken:
Pályázattervező szeminárium (2019.12.02.)
Pályázatíró szeminárium - innováció fejlesztési típusú projektek  (2020.01.15.)
Pályázatíró szeminárium - jó gyakorlatok cseréjét tervező pályázók (2020.01.20.)

Kérjük, hogy tanulmányozzák át a Pályázati dokumentumok anyagait a konzultáción való részvétel előtt. Csak azokat tudjuk fogadni a konzultációra, akiknek már konkrét projekt ötlete, alakuló partnersége van. Kérjük a regisztráció során küldjék el konkrét kérdéseiket is!

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni 2020. február 16-ig lehet a TKA honlapján.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy regisztrálni csak a weboldalon lehet, e-mailben küldött regisztrációkat nem tudunk elfogadni!

Várjuk Önöket!

Utolsó módosítás: 2020.02.14.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány